Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van annyi gond még a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van annyi gond még a szexel kapcsolatban is?

Figyelt kérdés
Nagyon nehéz eljutni odáig valakivel egyfelől. Másrészt utána is csak a gond van. Nem is mindig áll fel vagy ha igen a nő nem élvezi. Ez egy nagy kínlódás, mert mindig van valami gond vele.
2021. márc. 15. 13:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

1 nincs vele mindig annyi gond

2 ha van, akkor gondolkozni kell, beszélgetni kell. (sajnos manapság sem túlságosan része a kultúrának)

2021. márc. 15. 13:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Úgy tűnik csak neked van ezzel gondod
2021. márc. 15. 13:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Csak neked van ezzel gondod!
2021. márc. 15. 15:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Nyugi, másnál is van így. Az utolsó kapcsolatom erre ment rá. Nem tudtam megadni a csajnak azt, amit kell, egy idő után jöttek a merevedési gondok, aztán sokszor nagyon hamar elsültem, egy idő után egyre kevesebbet próbálkoztunk vele, még én sem kívántam már a szexet. Az alapprobléma ott volt, hogy egy nagyon szép, csinos lányról volt szó, de mikor az ágyba kerültünk, mint a faddarab, semmi visszajelzést nem adott, hogy jó, nem jó, semmi. Szerintem nem is érzett semmit, nem izgult fel rám. Na ezt lehet tényleg kínlódásnak nevezni, én is annak vettem.
2021. márc. 18. 10:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!