Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van annyi gond még a szexel kapcsolatban is?
Figyelt kérdés
Nagyon nehéz eljutni odáig valakivel egyfelől. Másrészt utána is csak a gond van. Nem is mindig áll fel vagy ha igen a nő nem élvezi. Ez egy nagy kínlódás, mert mindig van valami gond vele.2021. márc. 15. 13:33
1/4 anonim válasza:
1 nincs vele mindig annyi gond
2 ha van, akkor gondolkozni kell, beszélgetni kell. (sajnos manapság sem túlságosan része a kultúrának)
2/4 anonim válasza:
Úgy tűnik csak neked van ezzel gondod
4/4 anonim válasza:
Nyugi, másnál is van így. Az utolsó kapcsolatom erre ment rá. Nem tudtam megadni a csajnak azt, amit kell, egy idő után jöttek a merevedési gondok, aztán sokszor nagyon hamar elsültem, egy idő után egyre kevesebbet próbálkoztunk vele, még én sem kívántam már a szexet. Az alapprobléma ott volt, hogy egy nagyon szép, csinos lányról volt szó, de mikor az ágyba kerültünk, mint a faddarab, semmi visszajelzést nem adott, hogy jó, nem jó, semmi. Szerintem nem is érzett semmit, nem izgult fel rám. Na ezt lehet tényleg kínlódásnak nevezni, én is annak vettem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!