Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiszakadt a koton!! Segítség?
Figyelt kérdés
Múlt hét pénteken dugtam egy Gyöngyösi prostival pénzért, 8 ezer forintot kért el az aktusért. Persze előtte elővigyázatosság voltam ezért vettem frissen a kúton egy kotont. Már a vége felé jártam mikor el élveztem, mikor ki húztam a kotont akkor vettem észre, hogy ki van nagy területen szakadva és egy kicsit bele lőttem ennek a prostinak a lukába. A kérdésem az, hogy kaphatok e fertőzést vagy lehet e gyerekem most ettől? Mert ki nézem, hogy nem szed semmit ez a prosti..2021. márc. 21. 17:40
1/7 anonim válasza:
Ha nem mondtad neki, hogy kiszakadt akkor mátol kezdve hívd magad apukának😉
Ha láttad, hogy kiszakadt akkor be kellett volna vennie egy aktus utáni tablettát. Ja és 1 héttel utána már a tabletták semmit sem érnek😉
2/7 anonim válasza:
Hogy nezted ki hogy nem szed semmit?
3/7 anonim válasza:
A kérdés h szóltál-e róla vagy sunyin leléptél?
4/7 anonim válasza:
Biztos lehetsz benne, hogy szed tablettát.
A fertőzésveszély, főleg ilyen 8 ezer forintos csajnál, sajnos elég magas. Várjál 4 hetet, addig ne feküdj le senkivel (ez nagyon fontos!) és menjél el szűrővizsgálatra. HPV, HIV mindenképpen legyen, de a többi gyakorit sem árt megcsinálni.
A 4 hét várakozás azért kell, mert annyi idő alatt lesz kimutatható sok betegség.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm skacok a válaszokat!
Rosszabbra számítottam, azt hittem szarrá leszek oltva.
2021. márc. 21. 19:04
6/7 anonim válasza:
Szerintem is szed tabit a csaj, a gumi csaka fertőzésveszély miatt kell. Egy jópofa nemibetegség bármikor befigyelhet.De apuka nem leszel. Amúgy ne legyél már ilyen életképtelen, hogy prostihoz jársz, egy csajt barhol össze lehet szedni!
7/7 anonim válasza:
4 hét múlva szűrés!
De inkább 5 hetet várj, az a tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!