Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sürgősen szükségem lenne segítségre! Mit csináljak ha kiszakadt a gumi, de szedek fogamzásgátlót, csak nem biztos, hogy ennyi idő alatt tud hatni?
Figyelt kérdés
Pont két hete (14 napja) szedek fogamzásgátlót. Symiciát. A menstruáció 3ik napján kezdtem el szedni, mert azt írta a papír, hogy akkor is tud hatni. Barátommal használtunk gumit, hogy biztos legyen a védelem, de kiszakadt és nem vettük észre. Mit tudok ilyenkor csinálni??? Szerintetek hatott már a gyógyszer? (előtte nem szedtem semmilyen tablettát...) Menjek el dokihoz felíratni 72 órás tablettát??
SÜRGŐS LENNE!! ha holnap nem megyek el dokihoz kicsúszok az időből... :S
2010. okt. 24. 16:16
1/8 anonim válasza:
sztem az attol fugg h miota kezdted el szedni az antibaby-t .. de szerintem holnap reggel surgosen latogasd meg a dokit .. oo majd bisztos javasol valami okosat .. :)
2/8 A kérdező kommentje:
okóber 8-án jött meg. és 10-én kezdtem el szedni. Tegnap (azaz 23-án) 18:20 körül (a szokásos időpontban) bevettem a bogyót. és utána kb. 20:00 és 21:00 között volt az eset... :S Szóval pont letelt a 2 hét.
Holnap max suli után tudok elmenni az a baj :S
2010. okt. 24. 16:32
3/8 AVATAR282827 válasza:
elméletileg hatnia kell már a tabinak, de tényleg az a legbiztosabb ha meglátogatsz egy dokit
4/8 anonim válasza:
Olvasd el a betegtájékoztatót szerintem. Én yasminellet szedek és ott azt írta hogy ha a menstruáció 1.napján kezdi el az ember szedni akkor egyből véd, de ha mondjuk a 4.napon akkor egy hétig még óvszert kell használni. De két hét után már mindenképpen hatásos.
5/8 anonim válasza:
Be ne vegyél 72 órás tabit! Két hét alatt már kialakult a védelem.
6/8 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Nah jó, inkább menj el dokihoz, de szerintem biztos, hogy nem fogja felírni.
7/8 anonim válasza:
Szerintem is menj dokihoz,de nem hiszem,hogy gond lehet,bár úgy tudom,hogy csak akkor vagy már az első szemtől védett ,ha a mensi első napján kezded el szedni.De szerintem nem lesz gáz
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsokat. :) Elmentem dokihoz és mondta, hogy a 14ik naptól (még ha a 3ik napon is vettem be) VÉD! ha az 5ik napon kezdtem volna szedni akkor nem hatott volna.
2010. okt. 25. 23:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!