Mit csinaljak most? Segitseg!
A baratommal szeretkeztunk es kiszakadt az ovszer. Nem ment el bennem, idoben eszrevettuk, par ora mulva pedig esemenyutani tablettat vettem be.
A mai napon, 2 hetre ra, megint kiszakadt az ovszer, amit keson vettunk eszre es nem tudom mit csinalhatnek, hiszen nem szabad gyakran alkalmazni a surgossegi fogamzasgatlot. Mit tehetnek azon kivul hogy soha tobbet nem vedekezunk ovszerrel? A cikkusom 22. Napjan vagyok.
A fejem ráteszem, hogy nem megfelelően használjátok az óvszert. 6 éve védekezem vele és még soha egyetlen egy sem szakadt ki, pedig már kipróbáltuk jó pár félét (Masculan, Durex, Lifestyles...).
Mellesleg marad az imádkozás. Jobbat most úgy sem tudtok tenni. Ilyen rövid időn belül úgy sem veheted be. Vagyis beveheted, csak egy életre hazavágod a hormonrendszered.
Esemény utánit nem írnak fel. Reménykedhettek csak, hogy nem estél teherbe.
De tényleg nem ártana, ha megfelelő méretű óvszert használnátok és elolvasnátok az útmutatót, hogy hogy kell használni, merthogy nálatok vagy a mérte nem jó, vagy nem tudjátok használni, mert ilyen nincs, hogy 2 héten belül 2 is kiszakad.
14 éve élek nemi életet, ebből 5,5 évig védekeztem fogamzásgátlóval, az összes többi évet óvszerrel és soha egy sem szakadt ki!
Menj el a nőgyógyászodhoz. De tényleg nem lenne jó két héten belül kétszer bevenni eseményutánit.
Használtok esetleg testápolót/nem megfelelő síkosítót? Vagy csak nem jól alkalmazza a párod.
Egy evben ketto ilyen esemeny tabletta is artalmas. Nemhogy ilyen rovid ido alatt.. utana meg a vegen felborulna a ciklusod !!
Imadkozzatok es menj el orvoshoz hogy irjon fogamzasgatlot!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!