Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bennetek is van olyen érzés maszturbálás közben, hogy szivesen megkóstolnátok a spermátokat, de mikor elélveztek elmegy tőle a kedvetek, pedig közben végig akartátok?
nekem is ez volt, végül azt a megoldást találtam, hogy lefagyasztom, és mikor fel vagyok izgulva, akkor felolvasztom és megkóstolom.
nem olyna jó azért, mint "frissen"
erre aztán akkor lett lehetőségem, amikor lett barátnőm. őt megkértem, h miután elélveztem, kóstoltassa meg velem. utána megint nem akartam de nem hagyott választást...
Igen, szerintem ez elég általános, hogy elmegy a vágy.
Egy-két ötlet a megoldásra:
- Többször masztizol egymás után és az első adagot félreteszed a következő masztira.
-Lefagyasztod egy másik napra.
-prosztata masszázst csinálsz magadnak. Akkor a nagy orgazmus előtt már folyik ki a sperma (nekem 1-2percen keresztül folyamatosan) és akkor még meg van a vágy is a kóstolásra.
-a partnered miután a szájába élveztél, a te szádba engedi, amit előtte már megbeszéltetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!