Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szubmisszív vagyok, hogy tudnék kigyógyulni ebből?
Miért kell ebből kigyógyult?:)
Egy jó Domot kell találni, aki ellátja a bajod! Dóm 38f Bp
Fiú vagyok. Egy szub nő nyilván könnyen talál magának domot, mert ez a természetes. De másik oldalról lehetetlen. Nincs igazán domináns nő vagy max 100 ból 1
Volt egy lány akibe szerelmes voltam, de róla is kiderült, hogy szub
Nem lesz normális párkapcsolatom így.
Lehet hogy nem jó helyen kerestél eddig, vagy csak a nem jó parnert találtad meg. Szerintem specifikusan kellene keresned. Persze az is tény hogy a domináns nők nagy része dominaként hirdet pénzért. Ez nyilván nehezíti a dolgot.
Mondjuk a dolog attól is nagy mértékben függ hogy mennyire vagy sub és ez milyen mértékben jelenik meg az életedben. Nyilván 24/7-re nehezebb partnert találni, mint ha "csak" a szexben vagy sub.
Honnan lehetne ezt tudni, hogy egy nő sub e vagy sem?
Ez a lány is kívülről nagyon keménynek tűnt, kempo versenyző, aztán mégis sub
4
De, a tesztoszteron felelős az agresszióért a férfiaknál. Kezdem azt érezni, hogy sosem volt még a tesztoszteronszinted többszöröse a megszokottnak. Abban viszont igazad van, hogy egy szubból nem lesz dom a tesztoszteron miatt.
Ki mondta hogy tudni kell kívülről? Ha barátnőt akarsz és kapcsolatot akkor valamennyire úgyis meg kell ismerni.
Egyébként a vezető pozícióban lévő, illetve a munkában domináns nők meglepően nagy része szubmisszív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!