Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szubmisszív vagyok, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szubmisszív vagyok, hogy tudnék kigyógyulni ebből?

Figyelt kérdés
Szteroidok segíteni fognak?

2021. márc. 18. 22:30
1 2 3
 1/22 Noren1989 ***** válasza:
93%
Aligha. De ellenben a gyulladàsokat szépen gàtolni fogja a testedben 😅
2021. márc. 18. 22:31
 2/22 A kérdező kommentje:
A plusz tesztoszteron elvileg agresszívabbá tesz
2021. márc. 18. 22:32
 3/22 anonim ***** válasza:
56%

Miért kell ebből kigyógyult?:)

Egy jó Domot kell találni, aki ellátja a bajod! Dóm 38f Bp

2021. márc. 18. 22:38
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudsz "kigyógyulni" mert mentális oka van, nem szervi. A tesztoszteron elég sok féleképpen hat a szervezetre (mint minden hormon), de a tévhitekkel ellentétben NEM tesz agresszívvá.
2021. márc. 18. 22:38
 5/22 A kérdező kommentje:

Fiú vagyok. Egy szub nő nyilván könnyen talál magának domot, mert ez a természetes. De másik oldalról lehetetlen. Nincs igazán domináns nő vagy max 100 ból 1

Volt egy lány akibe szerelmes voltam, de róla is kiderült, hogy szub

Nem lesz normális párkapcsolatom így.

2021. márc. 18. 22:41
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy nem jó helyen kerestél eddig, vagy csak a nem jó parnert találtad meg. Szerintem specifikusan kellene keresned. Persze az is tény hogy a domináns nők nagy része dominaként hirdet pénzért. Ez nyilván nehezíti a dolgot.

Mondjuk a dolog attól is nagy mértékben függ hogy mennyire vagy sub és ez milyen mértékben jelenik meg az életedben. Nyilván 24/7-re nehezebb partnert találni, mint ha "csak" a szexben vagy sub.

2021. márc. 18. 22:45
 7/22 A kérdező kommentje:

Honnan lehetne ezt tudni, hogy egy nő sub e vagy sem?

Ez a lány is kívülről nagyon keménynek tűnt, kempo versenyző, aztán mégis sub

2021. márc. 18. 22:51
 8/22 anonim ***** válasza:
65%

4

De, a tesztoszteron felelős az agresszióért a férfiaknál. Kezdem azt érezni, hogy sosem volt még a tesztoszteronszinted többszöröse a megszokottnak. Abban viszont igazad van, hogy egy szubból nem lesz dom a tesztoszteron miatt.

2021. márc. 18. 22:52
 9/22 anonim ***** válasza:
79%

Ki mondta hogy tudni kell kívülről? Ha barátnőt akarsz és kapcsolatot akkor valamennyire úgyis meg kell ismerni.

Egyébként a vezető pozícióban lévő, illetve a munkában domináns nők meglepően nagy része szubmisszív.

2021. márc. 18. 22:56
 10/22 A kérdező kommentje:
Szerintem most is magas a tesztó szintem, mert napi 4-5x kicsapom. Pl az egyetemem órák közt szünetben is muszáj volt kimennem a wc-be kicsapni, mert nem bírtam. Igazi ninfomán vagyok.
2021. márc. 19. 01:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!