Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől fájhat az anális szex?
39
"Na ez az, hogy így közelíted meg. Hogy egy nőre csak ráerőltetni lehet ezeket az alkalmakat.
Nyalt és ujjazott már ő is engem visszafelé. És ha többet akarna, azt is megtehetné. Semmi olyat nem kérek, amit én elutasítok. Ez alap egy kapcsolatban."
Elhiszem, hogy van egy olyan kisebbség, mint te vagy,meg hogy a nőkből is van ilyen. Ez eddig is nyilvánvaló volt, csak nem erről volt szó. Felesleges lenne tudatlanságot mímelned, akkor is igaz általánosságban amit írtam.
Konkrétan az hangzott el, hogy a nők _nem élvezhetik_, hogy csak beszélik maguknak, hogy élvezik, mert agymosáson estek át, és engednek a férfi nyomásnak.
Ez teljes idiotizmus. Erre voltak a válaszok. Visszafelé nem hangzott el olyan, hogy minden nőnek élveznie kell, így cáfolni is felesleges ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!