Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is szokott hogy tinderen ki rak egy jó helyes férfi képét, hogy végre szóba àlljanak vele a nők? Mennyire gáz?
Igen eléggé de megnyugtatlak a fele a csajoknak is kamu XD
21N
Baszki , azt hittem csak én vagyok ilyen elvetemült!
Régen megcsináltam én is.
Amikor az igazi arcom volt kint le se szartak, ahogy kiraktam a kamu fotót, azonnal megnyíltak.
Ja, megtettem. Mind sajât 🤫🤭
Ego rulz.
Nem, én a sajátomat raktam ki, amin félmeztelen vagyok, kockahassal meg nagy mellizommal. Tinderen sok nő húz jobbra. Lehet lepontozni. 😂
22/F
oké de az karcsú, hogy jobbra húz.
mert ugye a külső megfog a belső megtart.
én ronda vagyok mint a több hetes kutyaszar de amíg nem az én arcom volt kirakva nagyon jókat beszélgettem velük és a nagy részének komoly volt a szándéka.
tudom csúnya dolog volt de hát ez van.
Elég gáz, de ez egy szabad ország. Én is pakoltam már ki bikinis képet és minden pasit beszivattam. Megszámolni se tudom hány randit beszéltem le, és a 99,9%-ára "elfelejtettem" elmenni...
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!