Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem vannak magas igényeim?
Az utóbbi időkben volt lehetőségem nők közelébe kerülni, de egyszerűen nem tetszenek.
Az egyiknek az arca nem jött be, testre még egész tűrhető volt. A másiknak nincs alakja, hanem egybetörzs, mint egy zsák krumpli. Egy nőnek legyen keskeny dereka, szélesebb csípője, kerek popsija. Ne legyen tokája, nagy feje, pufi végtagjai.
Én férfiként rendszeresen sportolok, nyilván nem vagyok tökéletes alakú, izmos, de normális, arányos a testem, izmos lábakkal, fenékkel. 191/95 vagyok, jóképűnek mondott, egészséges életmódot követek.
Az a baj, ha egy nő arca nem vonz, csinálhat bármit, nem fogom kívánni. De ugyanez test esetén. Ha kevésbé jó, hiába van mesés arca, nem áll fel rá.
Manapság miért nem találni 30 körül olyan nőt, akinek az arca is szép és a teste is jó, nem csak egyik, vagy vagy...értitek?
Imádom a barna szemet, barna egyenes hajat, kicsi, de formás ciciket, keskenyebb derekat, szélesebb csípőt, felőlem lehet nagyobb is a popsi, narancsos is lehet, vagy striás, csak kerek legyen, ha picit lóg is, ne lapos, mint a kenyérlángos. Hosszabb, vékony végtagok jönnek be karon, lábon. Nem olyanok, mint egy mókusnak, hogy alig van karja, lábai. 🤪
Miért van kevés jó alakú, seggű, szép arcú nő?
"Miért van kevés jó alakú, seggű, szép arcú nő?"
Bőven vannak ilyen nők, csak nem kellesz nekik. Ha a kis mell is "megfelel", akkor én is ilyen vagyok és nagyon taszítanak az olyanok, akik listázzák, hogy minek kell meglennie egy nőben, anélkül nem szépek. Nyilván mindenkinek van ideálja, de ez a listázás röhejes.
26/N
Hűha, micsoda úriember. Ha voltak már ilyen partnereid, akkor mi a probléma? Bizonyítottan léteznek, és mivel azt írod, hogy "több", nem is kevesen. Például abban se akadályoz meg senki, hogy szexkapcsolatod legyen bármelyikkel, ha ennyire nehéz a keresés.
26/N
Szerintem kicsit eltértek a válaszolok a kérdés lényegétől 😀
Biztos rengeteg ilyen ember létezik, csak rossz helyen keresgélsz. A másik meg, hogy 30 éves nők nagy többségükben nem egyedülállók, sokkal kevesebben vannak, mint pl a 20-as kategóriába.
Majdnem stimmel, csak sajna szőke vagyok és nem kicsi a mellem. Jha és mivel sportolok 1000 éve még a vádlim is vastagabb és izmos. 🤷♀️
Francba, de kár...pedig annyira szimlatikus vagy, hogy még el is váltam volna miattad. **irónia vége**
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!