Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nekem vannak magas igényeim?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem vannak magas igényeim?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időkben volt lehetőségem nők közelébe kerülni, de egyszerűen nem tetszenek.

Az egyiknek az arca nem jött be, testre még egész tűrhető volt. A másiknak nincs alakja, hanem egybetörzs, mint egy zsák krumpli. Egy nőnek legyen keskeny dereka, szélesebb csípője, kerek popsija. Ne legyen tokája, nagy feje, pufi végtagjai.

Én férfiként rendszeresen sportolok, nyilván nem vagyok tökéletes alakú, izmos, de normális, arányos a testem, izmos lábakkal, fenékkel. 191/95 vagyok, jóképűnek mondott, egészséges életmódot követek.

Az a baj, ha egy nő arca nem vonz, csinálhat bármit, nem fogom kívánni. De ugyanez test esetén. Ha kevésbé jó, hiába van mesés arca, nem áll fel rá.

Manapság miért nem találni 30 körül olyan nőt, akinek az arca is szép és a teste is jó, nem csak egyik, vagy vagy...értitek?

Imádom a barna szemet, barna egyenes hajat, kicsi, de formás ciciket, keskenyebb derekat, szélesebb csípőt, felőlem lehet nagyobb is a popsi, narancsos is lehet, vagy striás, csak kerek legyen, ha picit lóg is, ne lapos, mint a kenyérlángos. Hosszabb, vékony végtagok jönnek be karon, lábon. Nem olyanok, mint egy mókusnak, hogy alig van karja, lábai. 🤪

Miért van kevés jó alakú, seggű, szép arcú nő?

2021. márc. 18. 13:27
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
85%

Te egy gyökér vagy, azért koldulsz itt beszélgető partnerért.

A kutya sem áll le veled.

2021. márc. 18. 13:31
 2/20 anonim ***** válasza:
93%
Igen, neked
2021. márc. 18. 13:32
 3/20 A kérdező kommentje:
Jelentelek, mert hülyeséget írsz.
2021. márc. 18. 13:32
 4/20 anonim ***** válasza:
95%
Igen, neked vannak magas igényeid és ez a hozzáállás egy nőnek sem fog tetszeni, inkább menekülni fognak előled
2021. márc. 18. 13:34
 5/20 A kérdező kommentje:
Lol. Mégis többet qrtam, mint az itteniek. 😂
2021. márc. 18. 13:35
 6/20 anonim ***** válasza:
93%
És ez minket szerinted érdekel? A te válogatós fajtád meg egyedül fog meghalni
2021. márc. 18. 13:36
 7/20 anonim ***** válasza:
91%
Jelents akkor. :D Mit vártál? Elájulunk a személyiségedtől, megsajnálunk, hogy szegénynek nem jut nő, és felajánljuk saját magunkat?
2021. márc. 18. 13:39
 8/20 anonim ***** válasza:
90%

Ahogyan a nők jelentették , hogy nem kellesz nekik?

Határozottan?

2021. márc. 18. 13:39
 9/20 A kérdező kommentje:
Nekem nem kellenek, mert amorfok, formátlanok, vagy nem szép az arcuk.
2021. márc. 18. 13:40
 10/20 anonim ***** válasza:
94%
És szerinted te kellenél valakinek? :D
2021. márc. 18. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!