Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok titeket meghökkentene ez a dolog ??
Figyelt kérdés
valaki szexuálisan felizgul a magassakuba lépésekor főleg amit kiad azt a hangot!! Milyen hangot is ad ki???? tudom fura kérdés de meghökkentő???2021. márc. 17. 20:49
31/46 A kérdező kommentje:
hát köszönöm szépen te aztán nagy ömbizalomromboló ember vagy csak gratulálni tudok !!!
2021. márc. 17. 23:24
32/46 anonim válasza:
Sajnálom ha nem tudod elviselni az igazságot.
33/46 A kérdező kommentje:
ezt csak te látod így nem tudom ki vagy de arc nélkül könnyű rosszakat írni !!!
2021. márc. 17. 23:30
34/46 anonim válasza:
Az élet engem igazol, mert neked nincs párod. ;)
35/46 A kérdező kommentje:
jah :D akkor én egyedi vagyok ilyen ember nincsen hehe
2021. márc. 17. 23:37
36/46 anonim válasza:
Hál'isten nincs sok ilyen, mint te. Még mindig az ókorban tartanánk.
37/46 A kérdező kommentje:
most te utálasz engem??? nem is ismersz miért itélkezel???
2021. márc. 17. 23:45
38/46 anonim válasza:
Nem utállak, hiszen nem érsz annyit. :D Te magad festesz le egy elég rossz képet magadról, min csodálkozol?
39/46 A kérdező kommentje:
hát miért te végetted lehet hogy még csak az őskorban tartanánk !!!
2021. márc. 17. 23:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!