Van olyan dolgotok (targy) vagy olyan dolog a telotokon/gepeteken amirol nem szeretnetek hogy masok tudjanak/ esetleg titkolod?
Rengeteg dolog! Fejből felsorolni biztosan nem tudnám mind, de példák:
A gyakoris fiókom
A messengeres beszélgetéseim
Valahol van még egy csomag sok darabos dm-es óvszer a szobámban évekkel ezelőttről, pedig már nagyon régóta nem óvszert használok védekezésre. Mondjuk ez nem titok, de például a családom nem akarom, hogy megtudja.
Az egyik exem fél pár zoknija (itt aludt, véletlen elkallódott a zokni, én pedig valamiért nem mertem neki megemlíteni, annyira a kapcsolat elején voltunk még)
Intimebb képek a telefonomban, leginkább magamról, de a páromról is van egy, amit azért nem vállalna fel ország-világ előtt, annak ellenére sem, hogy ruhás kép
A jegyzeteim között akadnak olyanok, amik emlékeztetnek alapvető dolgokra, példák: "hónalj", "szemöldökszedés", "fogmosás", "zuhanyzás". Lehet, hogy nem annyira ciki, de azért ítélkezősebb embereknek nem mesélném el, mert azt hinnék, hogy nem megszokott dolgok ezek nekem és ezért kell emlékeztetni rájuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!