Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Fekete vagy latin férfiakkal tényleg jobb vagy másabb a szex?
Kezdenem ott hogy a szarmazasnak nincs koze a szex minosegehez.
Voltam fekete pasival is meg arabbal, egyik se volt jo az agyban es a farkuk se volt valami nagy. Voltam mar ausztral pasival aki brutal figyelmes volt es a farka is eleg jo volt. Latin nem tudom pontosan mit takar nalad, a latin-amerikait vagy barmilyen kreolos mediterran orszagbol szarmazo ferfit. Mert pl olasz ferfival is voltam, o nagyon szenvedelyes volt (ez meg is felel a sztereotipiaknak).
Ember fuggo hogy milyen a szex, nem a szarmazas szamit
dehogynincs! nagyon is sok köze van a származásnak kultúrának és farok méretnek ne hazudjatok
visszatérve a kérdésedhez négert soha, ha nem akarsz HIV pozítiv lenni és halálra ítélni magad, a mexikói elmegy de van itt elég magyar derék legény fejezzük már be ezt a határon túlrol jött rögtön leszpom hozzá állást elég a krvákból
#8 semmi közöd ahhoz, hogy ki kivel szexel. A magyar pasikban csalódtam eleget, hogy ne akarjak már velük lenni. És ezzel nem csak én vagyok így. Tanuljatok meg úriemberként viselkedni, és akkor nem kell a külföldiekre féltékenykednetek.
Amúgy a farokméretnek nyilván köze van a származáshoz, mivel genetika határozza meg, de annak, hogy ki milyen az ágyban, nincs köze hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!