Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket izgat ha tövig betolják és közben a melletekkel játszanak?
Figyelt kérdés
2021. márc. 15. 17:27
1/9 anonim válasza:
Úgysem hinnéd el, ha azt írnám hogy nem!
De nem is írnám:)))
3/9 anonim válasza:
Én nagyon de a mellezést nem szeretem!!
Egyszerűen csiklandoz😝😝
4/9 anonim válasza:
Jöhet tövig, a probléma ebben a történetben ott kezdődik, hogy a jó isten nem adott nekem melleket. Legalábbis értékelhető méretet nem. :)
21N
5/9 anonim válasza:
Olyan nincs hogy értékelhetetlen mell 😇 csak nem mindenkinek jön be 🤷♂️
7/9 anonim válasza:
Szoktam direkt kèrni,hogy lőkje be tövig,de erőböl âm,ès ne mozduljon,pàr másodpercig,szeretem ha kózbe van 1-2 nagyobb lökès,persze csak akkor ha pont megfelelő a méret,vastagsàg,volt mèretesebb,vele kicsit ovatosabban tolattam,böködte a mèhem
8/9 anonim válasza:
Nem igazán izgulok fel ha birizgálják a mellem🤷♀️ De tövig jöhet😇😇
9/9 anonim válasza:
párom mindig tövig berakja nekem.néha fáj kicsit a hasam oylankor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!