Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok melletekkel, vagy feneketekkel vagytok jobban megelégedve?
Figyelt kérdés
Valamelyiken változtatnátok, ha igen mit? Vagy már tesztek is a valtozásért?
Kort is írjatok légyszíves! :)
F22
2019. dec. 2. 19:54
1/14 anonim válasza:
Mellemmel.
A fenekem kicsi, de ahhoz képest hogy pár évvel ezelőtt milyen volt, már sokat változott.
3/14 anonim válasza:
Csodálatos női popsik. Hm, Isten egy kibaxott zseni. 🙂
4/14 anonim válasza:
Én a popsimmal jobban,de a cicijeimmel megvagyok elégedve.
5/14 anonim válasza:
Mindkettővel. Szép melleim vannak, megfelelő méret (70C), a fenekem formájáért pedig megdolgoztam, és ezután is fogok. 26
8/14 anonim válasza:
Mind2
Pl fenékre van mit fejlődni
Mellben majdnem tökéletes vagyok szerintem és ez így is marad
9/14 anonim válasza:
A popsimmal, mivel rengeteget edzek és végre egyre jobban látszik az eredmény! :) A mellemmel sincs gond, bár nem bánnám ha nagyobbak lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!