Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek is igénytelen aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alonelyman kérdése:

Szerintetek is igénytelen aki szerint minden punci szép?

Figyelt kérdés

ezt,hogy minde punci szép meg finom ezt szerintem azok mondják, írják itt akik eddig vagy nagyon kevés nővel voltak, tapasztalatlanok vagy nem is voltak még nővel.

de ha valaki szerint minden punci szép és kívánatos akkor ajánlom ,hogy pl: menjetek fel a :

goldengate.hu ra és nézzétek meg a magyar amatőr lányok képeit, na ott 10 ből jó ha 2 punci szép amit bevállalnék, pedig ott aztán tényleg a valós amatőr magyar nők vannak minden korosztályból

2021. márc. 15. 15:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
96%

jézusom kérdező....

Hát össze teheti a két kezét az a csaj akit te elutasítottál! Nem egy agyhalott degenerált kis bzival kell leélnie az életét!

2021. márc. 15. 16:55
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem minden punci szép és nem minden punci egyformán szép, és előfordulhat, hogy annyira kiábrándító dologgal találkozol a bugyi alatt, hogy elmegy a kedved. de azért nagyon sok féle punci szép és csábító.
2021. márc. 15. 16:59
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

inkább így, ahogy 12-es mondja: nagyon sokféle punci szép!

annyit tennék hozzá, hogy kevés van szerintem, amire azt lehetne mondani, hogy csúnya, vagy taszító.

2021. márc. 15. 18:40
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy kinek mi a szép, azt mindenki magának döntheti el. Nem minden punci egyforma. Szerintem se mindegyik szép. Valaki szerint meg van szép, szebb, és legszebb.
2021. márc. 15. 19:04
 15/17 anonim ***** válasza:
86%
Várjál csak, most ha arra gondolsz, hogy minden puncit nyalnék, ha azt mondom, hogy minden punci szép, akkor hatalmasat tévedsz. Nem akarnék nyalni én sem egy 40-50 éves, szőrös idegen puncit, nyugodt lehetsz. De a férje, pasija, aki szereti, az biztos imádja. És attól, hogy mondjuk egy nő nagyon szép, esztétikus puncival rendelkezik, az sem jelenti automatikusan azt, hogy nyalnám. Azt nyalom szívesen, akit ismerek, tudom hogy tiszta és igényes lány, és megvan a kölcsönös vonzalom. Mást nem. F
2021. márc. 15. 19:42
 16/17 anonim ***** válasza:
59%
Fel nem tudom fogni hogy lehetnek ilyen degenerált emberek.
2021. márc. 16. 11:10
 17/17 anonim ***** válasza:

Minden punci szép, gyönyörű stb. A büdös, a szörös, a tág , a csupasz, a saláta, a tocsogós..

Szóval mind!!!! 50 év közelében nincs válogatás.

2021. dec. 19. 05:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!