Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek is igénytelen aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alonelyman kérdése:

Szerintetek is igénytelen aki szerint minden punci szép?

Figyelt kérdés

ezt,hogy minde punci szép meg finom ezt szerintem azok mondják, írják itt akik eddig vagy nagyon kevés nővel voltak, tapasztalatlanok vagy nem is voltak még nővel.

de ha valaki szerint minden punci szép és kívánatos akkor ajánlom ,hogy pl: menjetek fel a :

goldengate.hu ra és nézzétek meg a magyar amatőr lányok képeit, na ott 10 ből jó ha 2 punci szép amit bevállalnék, pedig ott aztán tényleg a valós amatőr magyar nők vannak minden korosztályból

2021. márc. 15. 15:16
1 2
 1/17 Noren1989 ***** válasza:
61%

Max annyira, mint te az íràsos kommunikàcióddal kapcsolatosan.

Ezek a fricik, akikre te gondoldz, szimplàn csak kanosak, vagy nem làttak még idén p1nàt.

2021. márc. 15. 15:20
 2/17 anonim ***** válasza:
80%
Az enyémre eddig még mindenki azt mondta aki látta,hogy szép.
2021. márc. 15. 15:26
 3/17 anonim ***** válasza:
69%
150+ punciban jártam életemben, egyikre se tudtam volna azt mondani, hogy “nem szép”. A punci nem esztétikai kategória.
2021. márc. 15. 15:36
 4/17 anonim ***** válasza:
64%
Úgy ahogy a 3-as mondja! És ugyanez igaz a farokra is. Nem azért van, hogy nézegesd, szép vagy nem szép, ilyen és kész...
2021. márc. 15. 15:39
 5/17 anonim ***** válasza:
61%

3-as 100% igazad van

F

2021. márc. 15. 15:40
 6/17 anonim ***** válasza:
93%

De lepontoztad öcsém az igazat szólokat.

Neked a punci szépsége a fontos nem a nő meg hogy benne lehetsz?

Elképzelem hogy kirugod kis nyomi a nőt az ágyadból mert nem jön be a puncia

Mai fiatalok ......

2021. márc. 15. 15:56
 7/17 A kérdező kommentje:
aki szerint minden punci szép az szerint minden nő is szép akkor nyaljátok a mindenféle gusztustalan puncit is én maradok a normális lyukaknál
2021. márc. 15. 16:08
 8/17 anonim ***** válasza:
87%

Most komolyan, ezt hogy kell elképzelni nálad a valóságban? Találkozol egy nővel, tetszik neked arca, meg a teste is egész jó, dumáltok meg táncoltok egész éjjel, fizeted a piáját, látod rajta, hogy te is bejössz neki, felizgatjátok egymást, felviszed a lakásodra, levetkőztök... És akkor közlöd vele, hogy bocs, de inkább nem duglak meg, mert ronda a puncid, menj haza... Vagy eleve úgy mész oda a csajhoz, hogy figyi, egész jó bőr vagy, de először mutasd meg a pinádat, utána dumálhatunk?

Én fenntartom a véleményem, amit már jópárszor leírtam: minden punci kívánatos, ami egészséges és tiszta.

2021. márc. 15. 16:23
 9/17 anonim ***** válasza:
5%
#2 ez azért túlzás volt nem gondolod? elég merev csaj vagy
2021. márc. 15. 16:30
 10/17 A kérdező kommentje:
8 as , ha 1 alkalomról van szó nyilván nem zavarom el max. nem nyalom ki, de olyannal akivel hosszú távra tervezek gondolhatod, hogy nem fogok együtt maradni ha valami nem tetszik benne! fordítva is elvárom ugyanezt, igen volt olyan kinek babapuncija vol az is barna, annyira unalmas volt,hogy nem volt rajta mit nyalni, 2 alkalom után szakitottam igen, és? miért legyek olyannal aki nem tetszik?
2021. márc. 15. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!