Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is igénytelen aki szerint minden punci szép?
ezt,hogy minde punci szép meg finom ezt szerintem azok mondják, írják itt akik eddig vagy nagyon kevés nővel voltak, tapasztalatlanok vagy nem is voltak még nővel.
de ha valaki szerint minden punci szép és kívánatos akkor ajánlom ,hogy pl: menjetek fel a :
goldengate.hu ra és nézzétek meg a magyar amatőr lányok képeit, na ott 10 ből jó ha 2 punci szép amit bevállalnék, pedig ott aztán tényleg a valós amatőr magyar nők vannak minden korosztályból
Max annyira, mint te az íràsos kommunikàcióddal kapcsolatosan.
Ezek a fricik, akikre te gondoldz, szimplàn csak kanosak, vagy nem làttak még idén p1nàt.
De lepontoztad öcsém az igazat szólokat.
Neked a punci szépsége a fontos nem a nő meg hogy benne lehetsz?
Elképzelem hogy kirugod kis nyomi a nőt az ágyadból mert nem jön be a puncia
Mai fiatalok ......
Most komolyan, ezt hogy kell elképzelni nálad a valóságban? Találkozol egy nővel, tetszik neked arca, meg a teste is egész jó, dumáltok meg táncoltok egész éjjel, fizeted a piáját, látod rajta, hogy te is bejössz neki, felizgatjátok egymást, felviszed a lakásodra, levetkőztök... És akkor közlöd vele, hogy bocs, de inkább nem duglak meg, mert ronda a puncid, menj haza... Vagy eleve úgy mész oda a csajhoz, hogy figyi, egész jó bőr vagy, de először mutasd meg a pinádat, utána dumálhatunk?
Én fenntartom a véleményem, amit már jópárszor leírtam: minden punci kívánatos, ami egészséges és tiszta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!