Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, előfordult már veletek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, előfordult már veletek, hogy küldött nektek pasi képet a farkáról? Ha igen, hogy reagáltátok le?

Figyelt kérdés

2021. márc. 15. 10:50
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
94%
Az ilyen válaszaiddal is csak a saját kultúrátlanságodat és lúzerségedet bizonyítod, szóval hajrá. XD
2021. márc. 15. 13:05
 22/23 anonim ***** válasza:
94%

Igen, pont ma reggel kaptam itt valami szegény nyomorulttól képeket. Jelentettem az illetőt, törölem a levelét és le is tiltottam.

Nem vagyok kíváncsi egy vadidegen kisujjára sem.

Ez olyan, mintha pucéran kiállna az utcára, amiért amúgy meg ráhívnám a rendőrséget.

Összesen ennyi bátorságuk van az ilyen embereknek, hogy név és arc nélkül mutogassák magukat, mert azt hiszik ettől majd minden nő beindul.

Igazán szánalmas emberek lehetnekna való életben.

2021. márc. 15. 16:09
 23/23 anonim ***** válasza:
#22 Akitől privátot kapsz, azt hogy tudod jelenteni?
2021. márc. 15. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!