Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisfarkú pasik! Volt már olyan, hogy a párotok negatív megjegyzést tett a méretetekre? És ha igen, hogyan reagáltátok le?
Nekem volt olyan, hogy azt mondta egy nő, hogy: "Milyen kicsi szemed van , látsz te ezzel rendesen?"
Annak ellenére még aznap magam alá gyűrtem és nem volt téma többé hogy kicsi-e vagy sem a szemem.
Hasonló ez a péniszekkel is. Ha megjegyzik a méretét, az nem valós kifogásolhatóság. Egyszerűen majdnem minden nő bekóstolja a pasiját. És ha nem tudja kiherélni egy kényes témával, akkor megérdemli a srác a folytatást.
#1: Fuh, ez irtó megalázó. :O
Na az ilyen pillanatokért nem akarok én magamnak nőt a vékony péniszem tudatában. Milyen vastag amúgy?
#4: Persze, ezt nyilván eljátssza majd a +185-ös sportos, érzéki jóképű, 18/5-ös doronggal rendelkező álompasinak. Aztán majd csodálkozik, ha faképnél hagyja.
Ezt te se gondoltad komolyan. Ha nekem olyan megjegyzést tenne, mint az 1. kommentelőnek, akkor minimum felpofoznám.
Szerintem ha nem egy alkalomra tervez, akkor igen, vele is.
Ez dominancia teszt. Ha e mellett is megmarad valaki határozottnak, férfiasnak és túl lép rajta, sőt e mellett is alaposan megdugja, akkor igazi férfi és megérdemli őt.
Ezt nem minden nő játssza el, de azért meglepően sok. Mellesleg izmos vagyok (ennél is kicsit izmosabb voltam amikor a dolog történt) és nem szteroidos, hanem sportolásból adódóan. Neki jó pasinak számítok. (azért így írom, mert van aki arra is izgul, ha ránézek, van aki meg a háta közepére sem kíván és az első kategória a nő akivel ez volt)
"Ezt te se gondoltad komolyan. Ha nekem olyan megjegyzést tenne, mint az 1. kommentelőnek, akkor minimum felpofoznám."
Szerintem a sajnálatos lépéshátrányodhoz képest túl önérzetes vagy! Ha neki úgy lenne jó, akkor azt miért vennéd rögtön magadra? Nem értelek!
Igazad van kérdező!
Úgy szájba kell vágni hogy rögtön pirosat köpjön örüljön, hogy ilyen jó pasi jut nekik mint mi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!