Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, előfordult már veletek, hogy küldött nektek pasi képet a farkáról? Ha igen, hogy reagáltátok le?
Figyelt kérdés
2021. márc. 15. 10:50
11/23 anonim válasza:
Továbbítom egy barátnőmnek, aki felrakja reddit-re felhasználónévvel együtt (kamu profilon működteti), hiszen ha az adott férfi ennyire szeretné mutogatni magát, ő szívesen segít neki ebben.
12/23 A kérdező kommentje:
Én ezt SOHA nem fogom megérteni. Ha nekem küld valaki a puncijáról képet, nem fogom letiltani meg undorítónak találni. Viszont ha a nőknek küldenek akkor meg...
Egészen érthetetlen! :D
2021. márc. 15. 12:06
13/23 anonim válasza:
Attól, hogy te szívesen látsz vaginás képet, minket még ugyanúgy nem fog érdekelni se a te, se más farka. Ezen mi olyan elképzelhetetlen?
14/23 anonim válasza:
Kértem farkas képet? Nem. Akkor minek küldözget bárki ilyet kéretlenül?
16/23 anonim válasza:
Hiába nyáladzol itt a kérdéseddel, nem veszed észre magad hogy lúzer vagy.
17/23 anonim válasza:
Kérdező én meg azt nem fogom soha megérteni hogy mi izgató van ebben a ti fejecskétekben...
18/23 A kérdező kommentje:
Lúzer az anyád meg az apád, hogy nem csináltak helyetted inkább rántotthúst
2021. márc. 15. 12:45
19/23 anonim válasza:
Azt áruld el kérdező, hogy miért kéne bárkit érdekeljen egy idegen pasi farka? Téged érdekel a szomszéd Lajos bácsi farka? Nem? Akkor egy nőt miért kéne, hogy érdekeljen a tied vagy másé?
Amúgy de, nagyon lúzerség a farokképek küldözgetése, mert két dologra utal: az adott férfiba semmilyen jólneveltség nem szorult és élőben senkit nem érdekel se ő, se farkincája.
20/23 A kérdező kommentje:
Anyukádat érdekelte
2021. márc. 15. 13:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!