Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy felejthetném el azt,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy felejthetném el azt, amit láttam vagy legalábbis, hogy kevésbé legyen rám hatással?

Figyelt kérdés

Véletlenül rányitottam az öcsémre és a barátnőjére miközben kutyapózban szexeltek. Nyilván nem álltam neki bámészkodni és egy gyors bocsánatkérés kíséretében kimentem a szobából, de épp eleget láttam. Valahogy nem tudom kiverni a fejemből a barátnője látványát ahogyan meztelenül pucsít az öcsém alatt és az az élvezet az arcán... Azóta is keményen áll ha rá gondolok.

Az eset után elég zavarban van szegény ha meglát és mosolyog. Igazából eddig észre se vettem mekkora szexuális kisugárzással rendelkezik a szerény külső mögött.

Ráadásul nekem is van barátnőm, így még gázabb. Hogy verhetném ki a fejemből?

(Nem sokkal fiatalabbak nálam mielőtt valaki pedofíliával vádolna. :D)

2021. márc. 15. 08:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
86%
Kopogás vaze????
2021. márc. 15. 08:33
 2/14 A kérdező kommentje:
Siettem. 😂
2021. márc. 15. 08:34
 3/14 anonim ***** válasza:
31%
Barlangban laktok? Amúgy meg dugd meg a barátnőjét.
2021. márc. 15. 08:35
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem barlangban. Jól van bakker, már nem tudok visszamenni kopogni.
2021. márc. 15. 08:38
 5/14 anonim ***** válasza:
3%
Láttad a punciját, popsilyukacskáját is?
2021. márc. 15. 08:40
 6/14 anonim ***** válasza:
94%

5-ös,

Szerinted, ha épp kutyában dugtak, és ő csak egy pillanatra nyitott be, akkor látta? Gondolkozni kéne kicsit.

2021. márc. 15. 08:43
 7/14 A kérdező kommentje:
#5 Nyilván nem.
2021. márc. 15. 08:46
 8/14 anonim ***** válasza:
3%
popsiba dugta
2021. márc. 15. 09:02
 9/14 anonim ***** válasza:
65%
Mázlista.
2021. márc. 15. 14:56
 10/14 anonim ***** válasza:
74%
Ezt nem elfelejteni kell, kérdező, hanem elgondolkodni, vajon mennyire érdemes folytatnod a barátnőddel a liaisont, ha közben az öcséd csaja után ácsingózol.
2021. márc. 16. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!