Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik szex póz az ami felejthetetlen élményt okozott a számodra?
Figyelt kérdés
2020. júl. 28. 21:31
1/12 anonim válasza:
Hanyatt fekve az ágyon, a pasim dugta a méretes farkával a számat, közben izgatta a puncim. Kedvencem. 26N
2/12 anonim válasza:
Kutya. Misszionárius úgy hogy a lábam a nyakába.
3/12 anonim válasza:
Sok volt, de a legintenzívebb és hosszantartóbb orgazmust akkor éltem át, amikor hason fekve a barátom hátulról dugott, és közben leszorított az ágyra.
4/12 anonim válasza:
Egyszer szemből egy Travi dugott meg. Egyszerre élveztünk el. Felejthetetlen emlék.
45 F
5/12 anonim válasza:
Amikor hanyatt fekve lazulok, élvezek aktív barátnőm alatt, akinek lovagló-technikája igazán páratlan, alakja pedig olyan izgató, hogy annak látványa felér egy fél orgazmussal... nejem pedig a város másik felén csinál, amit akar :-) ;-)
6/12 anonim válasza:
Mikor a hátamon fekszem és a nyakamban a lábaim. Akkor tudok a legnagyobbat élvezni.
7/12 anonim válasza:
Jó partnerrel az összes! Nem a póztól függ mekkorát élvezel hanem attól akivel vagy.
8/12 anonim válasza:
Nekem pl. póztól is függ hogy milyen intenzív az orgazmusom. Most nem arról van szó, nincs olyan hogy rossz orgazmus, de azokban a pózokban amik különösen felizgatnak, vagy a párom pénisze olyan pontot ér a hüvelyemben ami érzékenyebb, akkor intenzívebb az orgazmusom.
10/12 anonim válasza:
Kikötöztem a barátnőm és izomból megraktam. Mindkettőnknek bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!