Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mitől lesz egy blowjob igazán felejthetetlen? Hogy kell csinálni, mi okozza a legnagyobb örömöt, és mire kell figyelni közben?
Figyelt kérdés
2018. aug. 8. 18:21
1/5 anonim válasza:
Hogy minél jobban játszadozz a nyelveddel és a szívóerőre 🤔
2/5 anonim válasza:
Ha mélytorkoz, az a legjobb érzés.
3/5 anonim válasza:
Ezt sokan tényleg nem csinálják, hogy szívás. De tisztelet a kivételnek az orál nem állatias dologról szól. Pont, hogy az odaadásról. Az azt magába foglaló dolgok miatt igazán jó, nem maga a fizikai inger. Ezt kéne már megérteni a lányoknak. Nem qrvás, hanem pont, hogy szép dolog. Bár ismétlem, nem mindenki így áll hozzá. Fizikailag minden férfinak más az igénye, ezt az adott partnertel kell kitapasztalnod. De az éruelmi oldala viszont zömmel azonos. A szemkontaktus ezért olyan fontos és jelent sokat a legtöbbünknek. A másik ami nem fog tetszeni és ugyan ez a kategória a lenyelés. Persze van egy-két ember akinek a megalázás miatt tetszik, de alapvetően az odaadásról és teljes elfogadásról, vágyról szól. De ami a legtöbbet adja, hogy az látszódjon, hogy őszinte vággyal csináld
4/5 A kérdező kommentje:
Hát az őszinte vággyal, mélytorokkal, lenyeléssel, és a mély intimitással egy csepp gond sincs. Nagyon imádom minden percét, épp ezért szeretném kitanulni az összes kis titkos trükkjét. :)
2018. aug. 8. 20:04
5/5 anonim válasza:
1. Nem tudom, passz, tényleg nem tudom!
2. Még egy csaj se csinálta jól pedig már vagy 15 a szájába vette a cerkámat.
3. Ha kudarc ér akkor ne legyen emiatt rossz kedved mert minden férfi más és ha tudni akarod hogy mi milyen érzés neki akkor az ő testével kéne érezned vagy folyamatosan közvetítenie kéne neked meg úgy kéne megfejtened a visszajelzéseket mint az archeológusoknak az ősi írásokat... Ez nagyon nem egyszerű.
Mellesleg a pénisz minden izgalmi állapotában mást szeret. Az elején nem megy az ami a végén már kevés is lehet. Én sem tudtam megtanítani a csajoknak, főleg úgy hogy ha több tanácsot adtam mint kettő akkor elszontyolodtak és inkább abbahagyták lelkileg letörve...
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!