Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyeim! Önökkel miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyeim! Önökkel miért felejthetetlen a nemi élet?

Figyelt kérdés
Mondhatnak kortesbeszédet maguk mellett. Életkorral. 🙂
2021. febr. 2. 12:49
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Telt vagyok, van ezért mit fogni rajtam mindenhol. Nagyon szűk a puncim és nagyon hamar nagyon nedves és imádják a hangomat szex közben. Eddig nem volt panasz rám sose. Egyik se felejtett el ;) 24/N
2021. febr. 2. 12:52
 2/9 anonim ***** válasza:
86%
Nem tudom mennyire felejthetetlen, de nagyon odaadó tudok lenni, imádom kényeztetni a partnerem és ezt sose kötelességből, viszonzásból teszem. Szerintem ez már egy jó pont lehet. :D Elég szűk vagyok és hamar tocsogósra ázom, ha működik a kémia a pasival. 24N
2021. febr. 2. 13:04
 3/9 anonim ***** válasza:
50%
Mindkettő kamu bejegyzés, Józsika, Pistike, kezdjétek el inkább a házi feladatot!
2021. febr. 2. 13:24
 4/9 anonim ***** válasza:
46%
Kortesbeszéd??? Most reklámozzam magam vagy mi? Mert gondolod hogy alig várom végre valaki jelentkezzen??? Jó bornak nem kell a cégér...
2021. febr. 2. 13:41
 5/9 anonim ***** válasza:
37%
Leszarom a férfiak igényeit. Az érdekel, hogy nekem jó legyen. Többen mondták már, hogy soha nem találkoztak még ilyen önző lánnyal.
2021. febr. 2. 14:05
 6/9 anonim ***** válasza:
38%

Mi a frászért mondanék bármiféle beszédet?

Őszintén nem vágyom arra, hogy bármelyik gyakoris, szánalmas kis recskagép elárasszon a privát “dugnálak” felajánlásaival.

2021. febr. 2. 14:10
 7/9 anonim ***** válasza:
75%
nem fürdök le előtte, ki se törlöm a luxit
2021. febr. 2. 14:56
 8/9 anonim ***** válasza:
87%
Csak azzal voltam "örökre bevésődős", akivel észveszejtően kívántuk egymást. Dehát olyankor a legtöbb nő egyébként is boszorkánnyá változik: nem teljesít, nem megfelel, nem "kiszolgál", hanem a bőröd alá bújva érzi, hogy hol, mit, hogyan és mennyire esne jól neked, pont annyira, hogy levegő után kapkodj, azonnal szerelmet vallj, vagy 10+ év múlva is felhívd, hogy a hangjára kiverd...
2021. febr. 2. 16:36
 9/9 anonim ***** válasza:
36%
Mert nem felejtik.
2021. febr. 2. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!