Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Használt már itt valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Használt már itt valaki szopómaszkot?Ha igen akkor milyen volt?Érdemes rá beruházni?

Figyelt kérdés
2021. márc. 14. 13:16
 1/4 anonim ***** válasza:
54%

Hííjnye az annyába!

A kérdést is alig tudtam értelmezni, de mocskosul meghuzigálom rá a kolbászt mindjárt, jelentsen is bármit a kérdés.Józsi bácsi 64F

2021. márc. 14. 13:40
 2/4 A kérdező kommentje:

[link]

Valóban létezik ilyen nem én találtam ki.

2021. márc. 14. 15:08
 3/4 anonim ***** válasza:

[link]

Ez nőként is jobban tetszik.

2021. márc. 14. 17:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Én a haveroktól kaptam ilyet legénybúcsúra. Ott az egyik srác felvette és kevésbé gusztusos dolgokat csinált vele. Otthon elrejtettem a feleségem elől, mert ő kicsit prűd. Magam sem tudom, miért nem hajítottam ki a kukába.

1 év múlva nagytakarításkor rábukkant. Ki is akadt ahogy sejtettem, habár mikor elmeséltem honnan van, akkor megnyugodott. De utálja ha titkolózom, úgyh fel kellett vennem h kiengeszteljem. Felvettem és alig kapott levegőt a röhögéstől. Utána ő is felvette. Fura volt, meg azon gondolkoztam h a haverom undorítóskodott benne. Aztán lehúzta a gatyámat és elkezdett kezelésbe venni. Én meg teljesen ledöbbentem. Azt mondja, ez nem szopó álarc, akkor szopni kell ha rajtad van, nem? Mondom de. Maga a szopás jó volt nagyon. De a maszk nem adott hozzá túl sokat. De azért izgalmas volt.

2021. márc. 14. 21:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!