Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti szeretitek a gyengédséget?
Pl csókolgatni a nő nyakát szép lassan, simogatni az arcát szex közben, magatokhoz szorítani, szemébe nézni stb.
Nagyon szeret(t)em a páromat, de egyszerűen ezeket nem adja meg nekem, úgy bánik velem mint egy k.rvával. Néha jó is az, de nekem annyira szükségem lenne ezekre a dolgokra.
Ne az én páromban keressem a hibát, és a pasik tényleg nem ilyen érzelgősek?
Vagy vannak olyan férfiak, akik szeretnek ilyen szépen bánni a nőkkel?
30/N
Az én párom is ilyen. Nem is élvezem a szexet vele. Semi gyengédség csak mint egy állat megdug de tesz rá hogy nekem jó e.
Beszélni persze nem lehet vele erröl. Pedig hiányozna nekem is egy kis gyengédség
A partneremtől is függ. Ha az èrzèki szexet szeteti akkor simán megy az is. Nagyszerű dolog.
Ha el kell picsázni, akkor elpicsázom. Nekem mindig az a lènyeg hogy a nő èlvezzen mint az atom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!