Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a barátnőmnek?
Szex közben beleélveztem a barátnőmbe, mindig mondta hogy húzzam ki időbe, de most annyira jól esett, viszont babát még nem szeretnénk, megkérdezte amikor belelőttem hogy mi volt az az érzés de nem mondtam semmit.
Van rá esély hogy nem lesz terhes? Akkor jó volt de már nagyon megbántam :(
Legyél felelősségteljes férfi és mond meg neki az igazat! Aztán ahogy fentebb írták, menjetek el eseményutániért!
Nem olyan nagy wasisdas! Én is és más is járt már így! Nagy lúzer lennél, ha hagynád a dolgot...
Nem, ha titokban tartod, tuti nem lesz terhes. A lényeg, hogy sunnyogj ügyesen! Amikor rákérdezett, már majdnem megfogant, de mivel sikerült elsumákolnod, így megúsztátok a dolgot, gratulálok! Szép munka!
A gyengébbek kedvéért: PONTOSAN ÍGY KÉSZÜL A GYEREK!!! Azzal, ha nem mondod el, csak azt éred el vele, hogy még az esemény utániról is lekéstek, és tényleg csak a mázlin fog múlni, hogy teherbe esik-e vagy sem. Szóval állj elé, mondd el neki, aztán ha nem akarjátok a babát, irány a nőgyógyász a tablettáért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!