Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a barátnőmnek?
Figyelt kérdés
Szex közben beleélveztem a barátnőmbe, mindig mondta hogy húzzam ki időbe, de most annyira jól esett, viszont babát még nem szeretnénk, megkérdezte amikor belelőttem hogy mi volt az az érzés de nem mondtam semmit.
Van rá esély hogy nem lesz terhes? Akkor jó volt de már nagyon megbántam :(
2021. márc. 13. 21:52
11/24 anonim válasza:
Mondd el neki mindenképpen.Ha nem akartok gyereket akkor menjetek el esemény utáni tablettáért.És maskor húzd ki időben.
12/24 anonim válasza:
Máskor védekezz rendesen, bármikor terhes lehet így.
13/24 anonim válasza:
Ja, és most esemény utáni minél előbb.
14/24 A kérdező kommentje:
ok
2021. márc. 13. 22:16
15/24 anonim válasza:
Hogyhogy nem tudja ő, hogy mi volt az? Hány évesek vagytok?
16/24 anonim válasza:
És így lesz a ember lánya várandós. Ilyen kérdéseket kellene mutogatni azoknak akik így a CSOK őrületbe gyereket csinálnak a vak világba, OrsósLakatos csak a pillanatnak él.
17/24 anonim válasza:
Kamu az egész. Csak tudnám mire jó ez...
18/24 anonim válasza:
Gyanítom hogy a kérdező az anyján kívül még nőt sem látott, nem hogy beleélvezett valakibe
19/24 A kérdező kommentje:
Remélem egyszer lesz egy fontos kérdésed és mindenki lekamuzza majd te szerencsétlen...
Egyébként nem akarok bunkó lenni de miféle Lakatos, meg Orsósról beszéltek? Szerintetek ha cigány lennék tudnék így írni?...
2021. márc. 13. 22:23
20/24 anonim válasza:
Ahogy az előttem szólók írták: beismerés, esemény utáni! Éés véédekezni!!! Húzzál gumit, a megszakításos közösülés nem tuti módszer ês neked egyénként sem megy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!