Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van aki rosszlanyokon dolgozik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van aki rosszlanyokon dolgozik és a saját lakására hívja a kuncsaftokat?

Figyelt kérdés
Mik ennek a buktatói, mire figyeljek ha bele akarok kezdeni?

2021. márc. 13. 11:50
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
65%
De "link" vagy :))))
2021. márc. 13. 12:07
 12/22 anonim ***** válasza:
92%
Ha szép vagy és dolgos is akkor pár nap alatt vissza tudod keresni a havi bérlet árát :)
2021. márc. 13. 12:08
 13/22 anonim ***** válasza:
45%

Havi 200 rezsivel együtt. 3 nap alatt megvan.

Aki nem tud összeszedni 2 millát egy hónap alatt az ne krvàlkodjon.

2021. márc. 13. 12:12
 14/22 anonim ***** válasza:
73%

Amennyire én tudom, bérleményben nem lehet ilyen jellegű szolgáltatást nyújtani. Több mint valószínű, hogy a piroslámpás oldalak hirdetőinek a többsége nem saját lakásban végzi a dolgát a vendégének örömére, arról pedig fogalmam sincs, hogy ezt melyik hatóság és hogyan ellenőrzi, márha ellenőrzik az ilyet.

Először ennek nézz utána.

A saját lakás jó kérdés, nem hiszem , hogy bárki lekérné a tulajdoni lapot miután nálad járt, de azért arra figyelj, hogy ne legyél beazonsítható, pl a kaputelefonon, meg az ajtón ne a Te igazi neved legyen, telefon könyvben a számod ne legyen kereshető. A lakásban se legyen semmi olyan szem előtt ami alapján bárki ki tudná deríteni a valós személy azonosságod :)

2021. márc. 13. 13:51
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
Meglátogathatlak ?
2021. márc. 13. 14:55
 16/22 anonim ***** válasza:
Jaja küldheted az infókat drága.
2021. márc. 13. 15:09
 17/22 anonim ***** válasza:
41%

Láttam már olyan hirdetést tavaly pl.

Amúgy törvény szerint nem is lehetne bérelt lakásban mert az "prostitúció elősegítése" és akár 3 év járhat érte a főbérlőnek. Persze mégis sokan így csinálják és nem jár utána a hatóság.

Vidéken azért sokkal olcsóbb mint 100k. Kisvárosban simán van szép környéken családi ház is havi 50k-ért pl. Hát még panel.

Legalább 1 embernek, aki férj v rokon v nagyon régi legjobb barátnő, mindig közöld hogy hol/kivel vagy és legyen készenlétben! Ez azért alap. És csak számkijelzéssel és a számot is elküldeni a "védődnek".

Írj nekem privátot fotóval/korral, hátha úgy alakul néhány hét múlva és én is meglátogatnálak. Puszi.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

2021. márc. 13. 15:31
 18/22 anonim ***** válasza:
Fotók ide is jöhetnek 😁 ha a közelben leszek lehet hogy meglátogatlak 😉
2021. márc. 13. 15:39
 19/22 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne több részlet, ha komolyan gondolod. :)
2021. márc. 13. 17:39
 20/22 anonim ***** válasza:
gondold át inkább mondom ezt úgy hogy egyszer már én is voltam egy lánnyal az oldalról.
2021. márc. 20. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!