Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki rosszlanyokon dolgozik és a saját lakására hívja a kuncsaftokat?
Havi 200 rezsivel együtt. 3 nap alatt megvan.
Aki nem tud összeszedni 2 millát egy hónap alatt az ne krvàlkodjon.
Amennyire én tudom, bérleményben nem lehet ilyen jellegű szolgáltatást nyújtani. Több mint valószínű, hogy a piroslámpás oldalak hirdetőinek a többsége nem saját lakásban végzi a dolgát a vendégének örömére, arról pedig fogalmam sincs, hogy ezt melyik hatóság és hogyan ellenőrzi, márha ellenőrzik az ilyet.
Először ennek nézz utána.
A saját lakás jó kérdés, nem hiszem , hogy bárki lekérné a tulajdoni lapot miután nálad járt, de azért arra figyelj, hogy ne legyél beazonsítható, pl a kaputelefonon, meg az ajtón ne a Te igazi neved legyen, telefon könyvben a számod ne legyen kereshető. A lakásban se legyen semmi olyan szem előtt ami alapján bárki ki tudná deríteni a valós személy azonosságod :)
Láttam már olyan hirdetést tavaly pl.
Amúgy törvény szerint nem is lehetne bérelt lakásban mert az "prostitúció elősegítése" és akár 3 év járhat érte a főbérlőnek. Persze mégis sokan így csinálják és nem jár utána a hatóság.
Vidéken azért sokkal olcsóbb mint 100k. Kisvárosban simán van szép környéken családi ház is havi 50k-ért pl. Hát még panel.
Legalább 1 embernek, aki férj v rokon v nagyon régi legjobb barátnő, mindig közöld hogy hol/kivel vagy és legyen készenlétben! Ez azért alap. És csak számkijelzéssel és a számot is elküldeni a "védődnek".
Írj nekem privátot fotóval/korral, hátha úgy alakul néhány hét múlva és én is meglátogatnálak. Puszi.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!