Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki rosszlanyokon dolgozik és a saját lakására hívja a kuncsaftokat?
Figyelt kérdés
Mik ennek a buktatói, mire figyeljek ha bele akarok kezdeni?2021. márc. 13. 11:50
1/22 anonim válasza:
Tegnap volt egy hasonló kérdés, nézd meg az ottani válaszokat...
2/22 anonim válasza:
Bérelj lakàst. Ha zaklatni fognak a saját lakáson akkor eladod vagy elköltözól.
Tudom hogy divat a home office na de akkor is .... ebben a szakmában sajàt lakàson nem dolgozunk, meg saját névvel sem.
3/22 anonim válasza:
Gyere kincsem, jó lesz meglátod!
4/22 A kérdező kommentje:
Persze igaz, de ha nincs jelenleg pénzem arra, hogy ezért fent tartsak egy albérletet? Akkor menjek én házhoz? Az is veszélyes
2021. márc. 13. 11:54
5/22 anonim válasza:
Mindegyik opciónak megvan a maga veszélye.
6/22 anonim válasza:
Nekem a felettem lako qva. Ő itt fogadja a pasikat.
7/22 anonim válasza:
Akkor ezek szerint megbízhatónak tűnik, küldd el légyszi a nevét. Górcső alá venném a leányzót ha nem gond.
Privibe, köszike
8/22 anonim válasza:
Kérj kölcsön 1 hónapnyit valahonnan, aztán már tudsz bérelni lakást és pénzt keresni benne. Vagy ha ismersz másokat ezekben a körökben akkor közösen is bérelhettek, legalább biztonságosabb is.
9/22 A kérdező kommentje:
A tegnapi kérdést belinkelne valaki? Nem találom
2021. márc. 13. 12:05
10/22 anonim válasza:
Lakástól függően rezsivel együtt átlagban egy százas lenne...ha húsz-harmincezer körül kérnél egy kuncsafttól, négy-öt vendégből össze is jön.
A többi már a bevétel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!