Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szégyen ha 23 évesen nem volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyen ha 23 évesen nem volt még a farkam punciba?

Figyelt kérdés
Szerintem szociális fóbiám van azért nem megy az ismerkedés. Mások szerint, meg szerintem sem nézek ki rosszul.
2021. márc. 13. 11:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Miért lenne szégyen az ha valaki nem szexelt még? Saját magadat nézd és ne másokhoz mérd a dolgokat. Én 19 vagyok és nem tartom cikinek hogy szűz vagyok. Ez nem verseny :D
2021. márc. 13. 20:39
 12/13 anonim ***** válasza:

11es

Nem is az, hogy ciki, hanem egyértelműen lelki problémái vannak, és minél jobban telik az idő, annál nehezebb lesz normál kapcsolatot kialakítani.

2021. márc. 14. 06:58
 13/13 anonymousreview60 ***** válasza:

12:+1

11: Lehet, hogy nem verseny, de a tapasztalat szerint nem jó sokkal az átlag előtt vagy mögött lenni. És aki ennyire késésben van, annak valami baja van. Jellemzően nem testi. És erre megoldást kell találni

2021. márc. 14. 07:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!