Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyen ha 23 évesen nem volt még a farkam punciba?
Figyelt kérdés
Szerintem szociális fóbiám van azért nem megy az ismerkedés. Mások szerint, meg szerintem sem nézek ki rosszul.2021. márc. 13. 11:34
11/13 anonim válasza:
Miért lenne szégyen az ha valaki nem szexelt még? Saját magadat nézd és ne másokhoz mérd a dolgokat. Én 19 vagyok és nem tartom cikinek hogy szűz vagyok. Ez nem verseny :D
12/13 anonim válasza:
11es
Nem is az, hogy ciki, hanem egyértelműen lelki problémái vannak, és minél jobban telik az idő, annál nehezebb lesz normál kapcsolatot kialakítani.
13/13 anonymousreview60 válasza:
12:+1
11: Lehet, hogy nem verseny, de a tapasztalat szerint nem jó sokkal az átlag előtt vagy mögött lenni. És aki ennyire késésben van, annak valami baja van. Jellemzően nem testi. És erre megoldást kell találni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!