Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyen ha 23 évesen nem volt még a farkam punciba?
Szerezz önbizalmat és legyél extrovertált és szerezz barátnőt
Vagy
Menj egy egy fiatalabb prostihoz tanítson kicsit még nem késő
Szerintem meg ne prostizzál.
Én biztos nem kezdenék veled, ha ez kiderülne.
#6: Ez nagyon igaz. És ha ez jellemző attitűd nála, azt a nők megérzik, ami persze rontja az esélyeit. (De lehet, hogy csak a helyzet feletti indulatából ered. Én nem tárgyiasítom nőket, de előfordul, hogy egy-egy helyzetről kicsit prosztó módon fogalmazok a terapeutámnak.)
Kérdező: Nem szégyen, ha még nem tudtál közösülni (szeretkezni stb.), de ez nemsoká elkezdi az önbecsülésedet rombolni és nagy kárt tesz majd az önértékelésedben, ami nem csak a párkapcsolatra, hanem a munkahelyi kiállásodra is hat. Én 38. évesen veszítettem el kapcsolatban. Te még könnyen kijavíthatod a dolgot.
Ha van olyan barátod, akivel bizalmasan tudsz erről beszélni és ő sikeres ezen a téren, akkor kér iránymutatást tőle. Ha ilyen nincs, akkor a feltáró beszélgetéseket pszichoterapeutával tudod tudod elvégezni, aki segít neked a saját viselkedéseden (hogy az mennyire jó vagy sem) és a teendőiden elgondolkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!