Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szégyen ha 23 évesen nem volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyen ha 23 évesen nem volt még a farkam punciba?

Figyelt kérdés
Szerintem szociális fóbiám van azért nem megy az ismerkedés. Mások szerint, meg szerintem sem nézek ki rosszul.
2021. márc. 13. 11:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
44%

Szerezz önbizalmat és legyél extrovertált és szerezz barátnőt

Vagy

Menj egy egy fiatalabb prostihoz tanítson kicsit még nem késő

2021. márc. 13. 11:35
 2/13 anonim ***** válasza:
57%
Részvétem.
2021. márc. 13. 11:36
 3/13 anonim ***** válasza:
17%
Az kevésbé (sőt: semennyire) mint az, hogy a harmadikos nyelvtan sem megy.
2021. márc. 13. 11:41
 4/13 anonim ***** válasza:
20%

Szerintem meg ne prostizzál.

Én biztos nem kezdenék veled, ha ez kiderülne.

2021. márc. 13. 11:44
 5/13 anonim ***** válasza:
51%
A szociális fóbia nem csak annyi hogy nem megy az ismerkedés, ha szociális fóbiája van az embernek akkor egyenesen retteg emberek közé menni, bevásárolni is nehezére esik az embernek, mert ha szót kel váltani a pénztárossal már az is stresszt vált ki. Egyébként meg ezzel a megfogalmazással hogy "nem volt még a farkam punciba" szerinted egy intelligens ember benyomását kelti? Az meg hogy nem nézel ki rosszul az egy dolog, Lehet hogy egyszerűen nem tudsz szót érteni a nőkkel mert nem ismered őket (bármint magát a nemet).
2021. márc. 13. 11:46
 6/13 anonim ***** válasza:
64%
A megfogalmazásodból lejön, hogy tárgyként tekintesz a nőkre. Ez a gáz. Nem az, hogy nem volt még kapcsolatod és hogy a szexet sem próbáltad még.
2021. márc. 13. 11:49
 7/13 anonymousreview60 ***** válasza:
30%

#6: Ez nagyon igaz. És ha ez jellemző attitűd nála, azt a nők megérzik, ami persze rontja az esélyeit. (De lehet, hogy csak a helyzet feletti indulatából ered. Én nem tárgyiasítom nőket, de előfordul, hogy egy-egy helyzetről kicsit prosztó módon fogalmazok a terapeutámnak.)

Kérdező: Nem szégyen, ha még nem tudtál közösülni (szeretkezni stb.), de ez nemsoká elkezdi az önbecsülésedet rombolni és nagy kárt tesz majd az önértékelésedben, ami nem csak a párkapcsolatra, hanem a munkahelyi kiállásodra is hat. Én 38. évesen veszítettem el kapcsolatban. Te még könnyen kijavíthatod a dolgot.

Ha van olyan barátod, akivel bizalmasan tudsz erről beszélni és ő sikeres ezen a téren, akkor kér iránymutatást tőle. Ha ilyen nincs, akkor a feltáró beszélgetéseket pszichoterapeutával tudod tudod elvégezni, aki segít neked a saját viselkedéseden (hogy az mennyire jó vagy sem) és a teendőiden elgondolkozni.

2021. márc. 13. 12:03
 8/13 anonymousreview60 ***** válasza:
29%
#1: Önbizalom kell. Ez lényeges. De a prosti 99%, hogy nem fog használni. 25 évesen voltam, nem hatott, és más gyakoris válaszok is ezt igazolják vissza. Az ilyen helyzetben csak egy - és messze nem a legnagyobb - akadály az aktustól való félelem. Amikor a csajjal összejöttem, akivel elveszítettem, maga az aktus már csak izgalmas és élvezetes volt, nem félte mattól. A félelem 95% ott van, hogy "Elfogadható vagyok-e? Eljutok-e az aktusig?".
2021. márc. 13. 12:06
 9/13 anonim ***** válasza:
31%
nem szégyen, a popsi is jó
2021. márc. 13. 12:55
 10/13 anonim ***** válasza:
41%
Azért illene már kikormolni úgy rendesen.
2021. márc. 13. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!