Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok szeretitek ha ujjazás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szeretitek ha ujjazás közben a pasi nem csak ki be nyomkodja az ujját hanem körkörösen mozgatja, hívogató mozdulatokhoz hasonlóan belülről masszírozza a puncitokat, közben meg a melleiteket izgatja szájjal?

Figyelt kérdés

2021. márc. 13. 09:09
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
100%
Ha ráhagyom és rosszul csinálja, az kinek lesz jó? Nekem nem, mert kellemetlen / semleges amit csinál. Neki sem, mert nézheti ahogy kedvesen mosolyogva, gondolatátvitellel próbálom sugallni neki, hogy inkább hogy kéne, majd mikor látom, hogy totál kezd kimerülni és mindketten frusztráltak vagyunk, egy látványos műélvezéssel zárjam inkább a jelenetet, vagy elég ha megköszönöm a fáradozását és inkább beleülök (ha még áll) a farkába?
2021. márc. 14. 11:22
 42/48 anonim ***** válasza:
46%

41, ez a másik rossz véglet.

Alap :

Akivel nem jooo, mert nincs érzéke hozzá, azzal soha nem lesz jooo. Mondhatsz te neki bármit, akkor se. És szakitás a vége, hogy tegnap este, vagy 10 év mulva, az mindegy. És lehet az a világ legrendesebb embere.

Tudásbol nem lehet érzékien szeretkezni.

2021. márc. 14. 11:27
 43/48 anonim ***** válasza:
100%
Ma is tanulhattunk kedves férfitársainktól. A nő DOLGA élvezni zokszó nélkül amit a férfi csinál. Így lesz igazán jó egy kapcsolatban a szex. Megbeszélni az igényeket "régen rossz".
2021. márc. 14. 11:32
 44/48 anonim ***** válasza:
78%
#38 miért is kellene tudni egy pasinak, hogy mihez kezdjen egy puncival? Mikor még az se tudja, hogy mit kezdjen vele aki együtt él vele? Ha nem mondod el neki, akkor soha nem fogja megtudni.
2021. márc. 14. 12:13
 45/48 anonim ***** válasza:
20%

43-aska, tévedésben vagy. EZt nem mondta itt senki azt hiszem, amit te irsz.

A NŐ-nek semmi sem DOLGA. De ha nem jó neki, akkor úgyis szakítani fog. Vagy "tűr" és az hiszi ő a nem jó NŐ. De azt is tudomásul kéne venni, hogy nem lehet jó mindenknek bárkivel jó. És azért nem jó, mert nem tud úgy hozzáérni, ölelni, simogatni, ahogy neki jó és ennyi. Az ilyet nem tudod megtanítani úgyse. Majd ő is magtalálja azt, akinek pont úgy lesz jó, ahogy ő csinlja és kész.

2021. márc. 14. 15:19
 46/48 anonim ***** válasza:
100%
Én ezzel a nem lehet tanítani dologgal egyáltalán nem értek egyet, ha az alapvető emberi érzéke megvan ahhoz hogy rám akarjon hangolódni, plusz nem sértődik meg ha megmondom mi tetszik/nem tetszik, akkor simán össze lehet csiszolódni olyannal is, aki az első pár alkalommal nem okozott eget rengető élményt. Amit nem lehet erőltetni két ember között az a kémia, de ha ez megvan, akkor a többi csak próbálkozás kérdése. Nyilván nem úgy kell elképzelni, hogy leülünk egymással szemben és elkezdem neki magyarázni hogy így és úgy nyaljon meg ujjazzon, de szex közben simán kifejezhetem mi az amit jól csinál és mi az amit nem, hogy élvezném jobban. Hogy várjam el bárkitöl is hogy az egekbe röpítsen, ha alapból úgy állok hozzá, hogy ezt úgysem lehet megtanulni, ha magadtól nem megy keress valaki mást? Mindenkit különböző dolgok indítanak be, nem feltétlen érez rá az ember azonnal.
2021. márc. 17. 14:28
 47/48 anonim ***** válasza:

46,

De, igenis érezzen rá. Azért vagyok együtt egy adott lánnyal, mert ÖT kívánom-szeretem és nem egyjónőtasokközül. :-). S ha igy van, akkor játszom simogatom, mindenhogy izgatom, és úgyis átjön, hogy mit és hogyan élvez (ünk). Engem kiábrándit ha megszólalna pl. hogy ne pusziljam a talpát. A legcsikisebb talpat is lehet dugás közben úgy puszilni, hogy az izgató legyen ott-akkor és ne csikis.

2021. márc. 18. 19:41
 48/48 bimbilimbi ***** válasza:

Több igazság is elhangzott itt, de a lényeg talán mégis az hogy a lányok nem feltétlen arra vágynak hogy az ujjak legyenek a punciba. Bár van olyan nő is aki akár egy egész kezét is szívesen elnyeli! Talán férfiként vizuálisan ad valami pluszt az ha bent van az ujjam. De hiába ha a lány nem pont erre vágyik. Ki kell fogni azt aki szereti az olyat. Illetve egyáltalán nem baj szerintem ha lány mondja hogy mit szeretne!!!!! Illetve ez igaz fordítva is. A látványos szopás nem biztos hogy jobb mint a játékos.

De ha már itt tartunk hogy nem jó legalább azt írjátok oda zárójelbe ki mit szeret a legjobban.

2021. ápr. 10. 10:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!