Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok szeretitek ha ujjazás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szeretitek ha ujjazás közben a pasi nem csak ki be nyomkodja az ujját hanem körkörösen mozgatja, hívogató mozdulatokhoz hasonlóan belülről masszírozza a puncitokat, közben meg a melleiteket izgatja szájjal?

Figyelt kérdés

2021. márc. 13. 09:09
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
100%

Most sírjak, vagy nevessek?:)

"De kár, hogy nem vagyok leszbi, vagy legalább biszex!" - szó szerint ezt mondtam, amit #28 ír.

Miután a saját bevallása szerint fantasztikusan ny@ló (és ujjazó) férfi hiába adta bele tudása legjavát, már én kezdtem magam kínosan érezni, hogy miért nem tudok elmenni, mikor ennyire lelkes. Én pedig kommunikáltam, mondtam, mutattam, mozdultam, stb., de néhány rossz berögződésről egyszerűen nem lehetett ledumálni, pedig még csak önző sem volt.

Tudnék még más példát is, de minek. Ez van, ha a férfiak jobban tudják, mi a jó az adott nőnek.

2021. márc. 14. 09:19
 32/48 anonim ***** válasza:
100%
Fordítva, ha mi akarnánk megmagyarázni, hogy nektek fogalmatok sincs róla, hogy kell titeket a mennyekbe szopni, gondolom le lennénk hülyézve és kikérnétek magatoknak, hogy hogy gondoljuk. Pedig a sima le - föl (=ki - be) mozgás mellett a makk hegyének bökdösésétől mindenki az egekben van. (ja, ez nem igaz, mert csak írtam egy hülye példát, és mert a magömlést nem lehet eljátszani: nekünk tényleg "legalább kettesre kell tudni az anyagot", hogy valami történjen.)
2021. márc. 14. 09:34
 33/48 anonim ***** válasza:
65%

Hááát kedves lányok, én még nem találkoztam olyan lánnyal, akinek ne esett volna joool a csiklónyalás-ujjazás kombóm :-).

Csak az a NŐ nem szereti, akinek még soha nem csinálták finoman-jól-totáltapétalevakarós orgazmusig. És valljuk be, nagyon sok pasi béna ehhez.

De a fordítottja is igaz. Amikor egy lány a hüvelyk-mutató két ujjával fogja meg a farkat és csak huzogatja és bólogat rajta ütemesen 5 percig, na az se az élvezetes szopás kategória. És higgyétek el, 10-ből 6-7 lány ilyen.

Ennyit erről.

2021. márc. 14. 09:46
 34/48 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, a kérdésben mellet nyalakodna, nem csiklót. Persze hogy élvezik ha a csiklót izgatod. Semmi újdonságot nem mondtál most.
2021. márc. 14. 09:50
 35/48 anonim ***** válasza:
100%

Én nem, mert az enyém túlságosan érzékeny. Komolyan, átigazolok a csajokhoz, mert az agyhúgyköves fickók közül eddig EGY bírta beemelni, hogy ne direktbe "támadja". (és nem 2 járt a lábam közt, és nem tűröm némán a cselekményt, hanem aktívan jelen vagyok és mondom, mi esne jól/jobban)

Áh, hagyjuk.

Úgyis a kommunikáció, meg az adott partnerre figyelés lenne a lényeg, itt meg a kérdésben leírt technika véleményezése.

2021. márc. 14. 09:57
 36/48 anonim ***** válasza:
21%

32es

Engedd el, nézd csak meg milyen hiszti megy itt a válaszokban a csajoktól. Azon sírnak, hogy nem megfelelő szögben meg pozícióban csinalod az ujjaddal nekik, pontosan úgy mindent, ahogy ők elképzelik. De ha férdi részről van valami vágy, pl orál (sokan ezt sem vállalják be), akkor már egyből szakítás van, hogy neki nem kötelessége azt csinálni :)

2021. márc. 14. 10:58
 37/48 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó miért nem cáfolod meg az előtted kommentelők állításait ha nem értesz egyet velük. Engedd el persze, az a legkönnyebb, olyan gyerekes hozzáállás.
2021. márc. 14. 11:02
 38/48 anonim ***** válasza:
11%

Az már régen rossz, ha egy pasinak el kell mondani, mit hogyan-honnan csináljon egy puncival ahjoz, hogy örök élmény, netán állandó vággyá fajuljon a dolog :-).

Ugy hogy a kommunikáció-megbeszéljük hogyan kell (ene), halott ügy. (Velem-nálam)

2021. márc. 14. 11:06
 39/48 anonim ***** válasza:
57%

37

Én vagyok a 15, 25 es 27 válaszoló, miattam indult részben ez az egész rizsa. Én mar írtam eleget.

2021. márc. 14. 11:09
 40/48 anonim ***** válasza:
100%

"Az már régen rossz, ha egy pasinak el kell mondani"

Pedig el kell mert nem puncival született és nem tanítják az iskolában. Honnan tudná?

2021. márc. 14. 11:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!