Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen olyan film/ sorozat van ami tele van erotikával/szexel?
Netflixen néztem most a 'Brave New World' nevű sorozatot. Arról szól, hogy az adott társadalomban tilos a monogámia és kb állandóan szexelni kell:D asszem ezzel mindent elmondtam haha
Persze nem a szex köré épül a film, de sok erotikusabb jelenet van benne pl orgiák
(Amúgy azt úgy írják: szexszel:D)
Ja meg egy másik Netflixes sorozat a 'Barátság perverziókkal'. Ez inkább amolyan jópofa. És inkább BDSM-mel kapcsolatos helyzetek vannak benne. Azért kicsit viccesen és egyszerűen ábrázol sok szitut, nem ebből kell következtetéseket levonni a BDSM világáról.. De nézhető, a főszereplő csaj nekem nagyon bejön, főleg domina szerkóban;)
Amúgy amit a 2. is írt. A 365 nap szintén nem túl igényes film, ilyen szürke 50árnyaata gagyibb verzióban, de meg lehet nézni egyszer. Sok a dugás benne, azok jó jelenetek, van ahol egész sokat mutatnak. A történet kicsit primitív és persze pszichológiai szempontból tudnék regélni miért károsak az ilyen filmek, de most ez másodlagos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!