Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm meg van sértődve, ha aktus után egyből benyomok valami sorozatot amit amúgy nézünk és szeretünk, mert hogy semmi romantika nincs bennem, tényleg az lenne a romantika, ha spermában ázva fexünk kusban egymás mellett?
Figyelt kérdés
Számomra ennél unalmasabb dolog nem létezik, este viselem a leg nehezebben, nappal még oké, de este, mikor még meg akarok nézni 1 részt az aktuális sorimból, a franc se akarja a plafont bámulni meg 20perceket, mert az "romantikus".. hat szerintem rohadtul nincs köze a romantikához.. más is van ezzel így?2020. júl. 10. 08:05
1/20 anonim válasza:
Van. +1. utána egyből aludni akarok, nem sz*rakodni. Teljesen egyetértek haver..
2/20 anonim válasza:
Hát, tény hogy egy ordas tapló vagy, ezt alá merem írni.
4/20 anonim válasza:
Szép munka emberek legyökerezni valakit azért, mert más nézete van. Az igazi gyökerek ti vagytok a viselkedésetekkel! Látszik nem volt gyerekszobátok, de szerintem még nőtök sem!
5/20 anonim válasza:
Összebújva sorozatnézés szex után miért nem opció?
6/20 anonim válasza:
Annyira azert nem olyan taplosag szerintem. Mi sex utan osszedőlunk, egymashoz bujunk 2-5 percre, utana felkelunk, mindenki megtorolkozik, iszik, es nekiallunk majszolni valamit :D mivel tobbnyire amugy is megy valami film hangelnyomas miatt, van, hogy ulvemaradunk es bamuljuk a filmet. De valtozo hogy milyem ksdve van a csajomnak, milyen a film. Odafigyelek ra. Bukj oda hozza nos nezhetitek egyutt a sorozatot. A kecske is jol lakik es a kaposzta is megmarad.
7/20 anonim válasza:
Szeretkezés után össze bújva egy romantikus Gyilkoselmék nézésnél nincs jobb😀.
F
8/20 anonim válasza:
sűlj el gyorsan oszt az ott nyert időn tudsz sorozatozni 😂
9/20 anonim válasza:
Férfiként mondom, nagyon jólesik összebújni a lánnyal ilyenkor, nem tudom mi ebben a rossz.
10/20 anonim válasza:
10 perc. Kb annyi kell neki, amíg lenyugszik, kicsit ölelkeztek és beszéltek arról, hogy szerelem vagy szex.
Utána már bármi mehet. És ahogy múlik az idő, ez a 10 perc is rövidebb lesz. Még 5 év és sorozat közben fogtok dugni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!