Milyen jó sorozatok vannak még?
Szóval új sorozatot keresek amit megnézhetnék, ezeket láttam és nagyon tetszettek: Stranger things, Anne with an e, Titánok, The end of the f***ing world
A Vámpírnaplókról hallottam de azt még nem szeretném elkezdeni,a Riverdale-be pedig belenéztem, de a második évadot meguntam.
Tipp esetleg ezek alapján?
A kedvenc műfajom a romantika, főleg ha tinik a főszereplők, a modernebb sorozatokat szeretem.
Remélem ez nem túl sok követelmény, légyszi ajánlanátok pár jó sorit?
U.i.: Nagyon hálás lennék ha írnátok pár mondatot az ajánlott sorozatról, hogy nektek miért tetszett:)
A válaszokat előre is köszönöm!
Legyen szép napotok!
Love, Victor
Ez a Love, Simon filmnek a "folytatása", egy srác a főszereplő és a szerelmi drámája, egy lány és egy fiú közt őrlődik és keresi a helyét az életben, a tiniszemét sorozatok között szerintem az egyik legjobb, nincsenek benne irritáló karakterek, viszonylag mindenki normális, értelmes és a sztorin nem érződik az, hogy a sorozat írói ufók lennének a Szíriuszról, akik életükben nem jártak emberek közé középsuliba (Netflix tinifilmek, wtf?)
Gossip girl: rengeteg szerelmi szál van benne, de szerintem nagyon irritálóak a karakterek és nem hitelesek. de ez csak az én véleményem.
Carrie naplója: nagyon szép szerelmi szál van benne
Skam: fiatalokról szól, egyszerűen imádom, mert minden évad más karakterről szól és annyira megmutatja, milyen sokféle ember van a világban :) minden évad egy szerelmi szálról szól, vannak benne meleg srácok is, muszlimok is (mármint a lány muszlim, a fiú nem).
a sorozatlistámon a következő ilyen jellegű a Riverdale, de az engem sem fogott meg.
Pretty Little Liars: nagyon izgalmas, romantikus, pörgős, tele van csavarokkal.
Teen Wolf: ebben is van romantika, bár itt inkább a természetfeletti lények kerülnek előtérbe, azért ezt is megéri megnézni szerintem.
Stranger Things, de azt már láttad.
Agenst of shield- ez inkább akció de nagyon jó
You- én még csak két részt lattam de tetszik
Raising Dion- az első néhány rész picit unalmas de ha megéri kibírni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!