Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm meg van sértődve, ha aktus után egyből benyomok valami sorozatot amit amúgy nézünk és szeretünk, mert hogy semmi romantika nincs bennem, tényleg az lenne a romantika, ha spermában ázva fexünk kusban egymás mellett?
Én lány vagyok és ezt az összebújást a párom igényli különösen. Szeretkezés után mindig gyorsan megtöröljük magunkat és mellém bújik, olyan szorosan ölel, h kimászni se tudnék a karjai közül :D
Eleinte én is türelmetlenkedtem, h haladjunk már valamerre...de idővel megszoktam, h neki erre van igénye és 4-5 perc ölelkezés fantasztikusan jól tud esni egy kiadós szeretkezés után :)
Kedves kérdező! Nem kötelező spermában feküdnötök, letörlitek magatokat, de 4-5 perc összebújást, szerintem nem nehéz teljesíteni, ha a párodnak ez sokat jelent.
Hát nem úgy beszélsz róla mintha egy pár lennètek.mintha csak üritès lenne .nem hiszem el h 5-10 percet nem bírsz elleni vele
Tapló
15 éve a feleségem, azt meg meg se mondom mióta vagyunk együtt...
Maga az aktus általában 45perc -1.5 ora közt váltpzik, ebben benne van minden, neki 4-5orgazmus, nekem csak 1, de a végén a csak fekvést egymas mellett en hatalmas tehernek élem meg, és az utóbbi 1évben kezdte el ogényelni, engem meg halálra idegesít vele.
Szerintem mindegy kivel mióta vagy együtt és az is h feleség vagy sem ..az a lényeg h itt hisztizel h teher .ne itt mesélj erről ,hanem neki
Engem a párom egyből oda húz h együtt feküdjünk és én se mondom el mióta vagyunk együtt ..beszélj vele erről normálisan
Ja és eddig barátnő volt ,most meg felesèg ??
Micsoda egy szarrágo vagy
Na te jó ég! 4-5 orgazmus egy nőnek 45 perc és másfél óra között. Szerintem, ha ez a te képzeletben tényleg így létezik. Akkor a nőd egy óriási színèsz!
Te tényleg komolyan gondolod, hogy ezt a mesét itt bárki el fogja hinni? Ilyen baromságokat mièrt kell ide hányni?
Istenem
Hát én rosszul vagyok ettől a "faszitol"....
Tudod mindenkinek más igényei vannak intimitás terén, a barátnődnek, aki a feleséged (vagy már te se tudod kinek), szüksége van erre.
Az érzéseket és vágyakat nem befolyásolja, hogy mióta vagytok együtt.
Lehet kicsit törődnöd kéne vele, mert ha megunja ki fog bszni mint a macskát szarni, és keres olyat akinek nem nyűg törődni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!