Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, előfordult már veletek hogy olyan jó nőt láttatok, hogy elkezdtetek remegni a vágytól?
Figyelt kérdés
Nem részletezem, hogy milyen vágytól de hozzáteszem hogy nem direkt remegtetek hanem a testetek irányította a reakciót.2021. márc. 10. 14:09
3/7 anonim 

válasza:

Sosem remegtem, akkor valami idegrendszeri betegséged van. Vagy fáztál vagy bepánikoltál. De a vizuális vágy nem csinál ilyet
4/7 anonim 

válasza:

A látványtól nem is, de mikor elkezdtünk beszélgetni, valamiért igen egy picit, a hangom is megváltozott! De nem az elején hanem elég sok idő után, mikor már mélyebben bele mentünk beszélgetésbe! Fura volt! De ez csak 1 nővel fodult elő, azóta sem!
5/7 anonim 

válasza:

Nekem megbillenni szokott hirtelen, főleg nyáron, amikor egy nagyon szèp lánynak mindene kint van
Remegèst még nem tapasztaltam.
6/7 anonim 

válasza:

Dokinő, fehér ruhában, mezítláb, klumpában. Durva volt.
7/7 anonim 

válasza:

Igen, de mostanában sajnos nem érzek ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!