Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagymellü lànyok! Elöfordult màr hogy unatkoztatok és elkezdtetek a melleitekel jàtszani illetve fogdosni?
Figyelt kérdés
Szoktatok veluk barmit müvelni??2019. febr. 24. 12:24
1/10 anonim válasza:
Szerintem a kismellűekre is ugyan annyira jellemző. Pasik ne írjanak! Hetero faszi vagyok
2/10 anonim válasza:
Hát én nem játszom a melleimmel mivel ha magamnak fogdosom nem érzek semmi extrát, így nem is csinálom. De amikor a barátom ér hozzá az jólesik.
3/10 anonim válasza:
Ha unatkozom akkpr nem.
De maszti közben, vagy szex közben volt h fogdostam, izgattam.
L
4/10 anonim válasza:
Annyira még sose unatkoztam ,hogy a melleimet keljen gyurmáznom, főleg hogy a mellbirizga szexuális semmit nem indít be.
N
5/10 anonim válasza:
Szerintem nem nagyon van olyan nő a világon, aki még sosem markolászta meg a saját mellét.
6/10 anonim válasza:
Persze. De alabpból hülyeség a kérdés. Nem mellmérettől függ a dolog max a pasik fantáziájában. A kis mell ugyan úgy működik sex közben mint a nagy. Nem unalmunkban szoktunk a mellünkel játszani, hanem azért mert jólesik. Vannak lányok akik szeretik így izgatni magukat vannak akik nem. Személy szerint én szeretek velük játszani. Nem kérek privátot köszi. 25L
9/10 anonim válasza:
A nagy mellek pont hogy nem annyira érzékenyek, mint a kicsik a kinyúlt szövetek miatt.
Ha a párom simogatja, akkor az kellemes, bensőséges érzés, mint pl. az összebújás (szex nélkül), de szexuálisan egyáltalán nem izgat fel.
10/10 anonim válasza:
Mellorgazmus, de nem unalmában tesz ilyet az ember.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!