Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
176 cm hez 80Ds mell átlagos vagy már túl nagy?
Inkabb nagy mell méret nem éppen atlagos. Viszont szerintem felesleges fogynia!
Bár ha a kérdezönek erre van szüksége. Ha őt zavarja, vagy ettöl jobban erezne magát,akkor hajrá.
Mondjuk ha arányosan fogyna akkor jó is lehet.
30F
10: Egyébként valamiért tud izgi lenni az is, hogyha a testalkathoz képest feltűnően nagyok/nagyobbak. :) (ha az természetes)
Kérdező: Alapjáraton nekem a nagyobbak tetszenek, ennek fényében írom, hogy ez még távol áll a túl nagytól számomra. Nincs vele baj. Egyébként meg valamilyen szinten szubjektív.
ne gondolkodj műtéten kivétel ha az élet minőségedet rontja vagy túlzottan akadályoz.
Egyébként szerintem nincs gond vele.
Nem túl nagy, nem átlagos ..... TÖKÉLETES!
Gyere hozzám feleségül!!!!!!!!
A mindenségit már - ekkorára nőttél, ekkora lett, így vagy jó.
Mit kell ezen agyalni?
Itt vagy egy 80D mell. Hát szerintem ez már a,, nagy,, kategóriába tartozik. Messze nem az átlag méret.
Szerintem ez már szép nagy mell.
Azt h akarsz e fogyni kérdező, inkább rajtad áll. Ha úgy érzed h nehéz a melled és okoz kis gondot már, akkor fogyj.
Nem létezik túl nagy mell!!!:)))
Viszont: ha szép nagy melleid vannak, és el kezdesz fogyni, akkor jó eséllyel a melleidből fogsz fogyni, amik el kezdenek laposodni, lógni, és a büdös életben többé nem lesznek szépek és feszesek!
Nagyon gondold me a fogyást, mert vannak visszafordíthatatlan dolgok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!