Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek fura dolog, hogy én nagyon beindulok a lógó mellekre? Nem az atom villanás cicikre értem, hanem az átlagos méretűekre de jó lógós.
Figyelt kérdés
2021. febr. 21. 18:29
2/5 anonim válasza:
Rohadjak meg nekem is tetszik a tejes zacsi jellegű.
3/5 A kérdező kommentje:
Ugye? Annyira izgató, hogy ha pl egy új partnerrel vagyok és lóg a melle. Volt már, hogy exkuzálta magát a nő, hogy hát szülés szoptatás, nem olyan feszes, de engem ez kifejezetten jobban feltüzel, mert így tudom, hogy igazi tapasztalt milf.
2021. febr. 21. 19:16
4/5 anonim válasza:
Nem szeretem, ha túlzottan lóg, de alapvetően nekem is jobban tetszenek a természetesen lógós, nagy cicik, mint ez a nagyon feszes, műmellre hajazó cici. Nem is értem, miért problémáznak ezen teljesen normál mellű csajok. 24f
5/5 anonim válasza:
Nekem meg mindenféle csöcsök nagyon bejönnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!