Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz nőként belemennél egy BDSM kapcsolatba?
Én nem a szüzességben látom a problémát, hanem abban, hogy aranyásó vagy.
19/F
A hasznos válaszoknak nagyon örülök, továbbra is várom szerettel BDSM témával kapcsolatban a véleményeket, tapasztalatokat.
Ne menjünk bele a személyeskedésbe, úgy gondolom senkinek semmi köze hozzá hogy pénzért szexelek-e vagy sem!
Szóval aki csak azért írna hogy elmondja mekkora qrva vagyok, az ne fárassza magát mert nem érdekel. Köszi
Így nem. Ha az akibe szerelmes vagyok, és kiderülne, hogy ő szereti a BDSM-et, akkor igen, belemennék. Nincs tapasztalatom szexben, pettingelni se pettingeltem, viszont érdekel a BDSM. Szóval ha a páromnak ez lenne a vágya, akkor legyen, alávetném magam. Viszont így, ilyen felállásban, lehet a világ leghelyesebb férfija, akkor is nagy büdös nem.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!