Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz nőként belemennél egy BDSM kapcsolatba?
más az élvezet és már a kurvulás
nekem volt már szűz subom, de nem kurvult
:D ez most valami kamu kérdés?
Csak mert ennyire idióta biztos nem lehetsz
Nagyon nem jó, ha az első szexuális élményeid BDSM-hez kötődnek. Könnyen gondot okozhat a szexualitásodban. Ha később rájössz, hogy az kell neked, akkor próbáld ki, de ne ezzel kezdj.
A "támogatna" kifejezést fordítsuk le magyarra: prosti lennél. Szóval szűzként gondolkozol, hogy BDSM sub prosti legyél-e. A válaszom: ne.
Pont olvastam egy cikket nem rég, hogy miért sz@r a szürke 50 és a pasi csak egy elb@szott, kontrollmániás, traumatizált kisfiú és tökre nem arról szól egy egészséges BDSM, mint amit ő produkál.
Szűzként még azt se tudod milyen a normál szex és mi jó neked alapvetően, nagy baromságnak tartom elkezdeni a BDSM-et, ha az alapvető határaidat sem tudod egy szexuális együttlét során. Most, hogy valakivel dugsz kb ötször normálisan, azzal túrót sem ismersz ki magadon. Többet árthat, ha ilyen korán kezded el a BDSM-et és meg is utálhatod egy életre az első rossz élménytől, mintha később, tisztább fejjel, több tapasztalattal bevezet egy empatikus, hozzáértő személy.
Az van, ha nem vonz a BDSM, akkor nem mész bele. Ha eddig is álmodoztál róla, akkor pedig megéled a vágyaid. A BDSM-hez szerintem komoly önismeret kell, ami azt tekintve, hogy másoktól kérsz tanácsot, nem adott még.
Azt gondolom, hogy a szüzesség elvesztése őszinte, lángoló szerelemben kell, hogy történjen, amikor feltétel nékül odavagy a másikért, másképp nagyon megbánod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!