Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kövér nők rajongójaként kérdezem,hogy mekkora volt a legnagyobb nő,akivel együtt voltatok? Milyen volt?
Életem álma egy 200 kg feletti nővel szeretkezni.Ez van az első helyen a bakancslistámon.Kíváncsi vagyok,mekkora a legnagyobb nő,akivel szexeltetek.
Arra is kíváncsi vagyok,hogy milyen volt.Privátban is írhattok.
Aki nem a kérdésre válaszol,kérem ne írjon!
Nem kérdeztem a párom súlyát, szerintem nem is extrem kövér, de van rajta mit fogni rendesen, ha tippelnem kéne akkor olyan 110-120kg/170cm, de őszintén nem érdekel a sulya amig szeretem es o is szeret, szép, kedves, inteligens, amugy egy igazi dög az ágyban, van mellbimbó pircingje is amit amikor először meglattam el se hittem, nagyon szexin áll neki, finom bőséges keblei vannak, imádom amikor lovagol rajtam, kutyában is kenyelmesen hozzá férek, öröm latni ahogyan ring alattam ahogy pakolom hátulról. :)
hozzá teszem hogy volt már teljesen átlagos kinézetű barátnom is, sőt, a többség az volt, de nem a külső az első számomra, inkább az hogy mennyire jövünk ki, tudunk e együtt nevetni, jókat beszélgetni. Persze szexualisan is beindít, az is fontos, tavaly nyáron egy nagyon gatlasos kövekebb csajjal jöttem ossze, de hihetetlenül nem tudott feloldódni, pedig imadtam minden porcikáját, éreztettem vele hogy így is gyönyörű, de semmi. Aztan hamar vége is lett, a szemelyisegeink sem passzoltak.
Nagyon lesokkolt amikor megláttam, hogy a csajomnak mekkora testi fölénye van hozzám képest.
Amikor megmértem magam, 55 kilót mutatott a mérleg. Kicsit félénken de meg akarta mérni magát ő is. ő rátette a mérlegre az egyik lábát, elkezdett szép lassan óvatosan ránehezedni, majd amikor már 120 kiló felett mutatta a súlyát akkor azt mondta, hogy mégsem.. nem akart egyből ráállni mindkét lábával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!