Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
9 hónapja vagyok együtt a párommal ès minden szuperül alakul. Egyetlen problèmánk a libidónk közti különbsèg. Èn a napi munka és stressz miatt nem igènylek heti 1 alkalomnál többet, Ő viszont minden nap szeretnè... Ti mit szoktatok ilyenkor csinálni?
Nálunk is ez a helyzet. Én minden nap kívánom, párom pedig csak heti 1-2 alkalommal. Ilyenkor azt szoktuk csinálni, ha neki nincs kedve szexelni, hogy a mellei közé veszi a farkam és a melleivel veri ki nekem. Én ezért nagyon oda vagyok, így mi ezt szoktuk.
22F
Válts munkahelyet. (komolyan mondom!) és nem csak azért, hogy naponta szexelj, hanem azért, mert ami a libidódra rányomja a bélyeget, az az egészségedet is megterheli. Persze, most még kibírod, de később majd jönnek az egyéb eü. problémák.
Szerintem gondold meg. A pénz nem minden..
Hát ilyenkor három dolog lehetséges.
1) Ahogy fent is írták munkahelyet váltasz, a pénz tényleg nem minden az életben (sőt idővel látod pont azok a dolgok a legfontosabbak amit pénzért nem vehetsz meg).
2) Mindketten alkalmazkodtok a másikhoz, te kicsit többször "kényezteted" ő kicsit visszább fogja magát.
3) Na igen, ha túl nagy az eltérés a libidóban... akkor annak borítékolható előre a vége. Ez van, lehet simán csak nem passzoltok össze szexuálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!