Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyek, leírjátok részletesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, leírjátok részletesen az első "nagy farok élményeteket"?

Figyelt kérdés

Azt biztosan tudom, hogy nagyon sok férfit érdekelnek ezek a történetek, köztük engem is. Biztos sok nőben felmerül a kérdés, hogy mit lehet ezen elmesélni ezért írok pár tippet.

Mielőtt arra került volna a sor, hogy érzed vagy látod a farkát, kiderült-e valahogy, hogy nagy van-e neki? Ha igen, hogy derült ki?

Amikor először megláttad, izgatóbban hatott rád mint egy átlagos méret?

Teljesen keményre felállt neki?

Kapcsolat lett belőle, vagy kaland?

Biztos sok mindent lehet még írni de most ennyi kérdést írok.

2021. márc. 8. 00:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Bocsánat, inkább 4 centi volt az az 5 .... 😅
2021. márc. 8. 07:49
 12/12 anonim ***** válasza:

19 éves pasi volt, 3 hónap után úgy döntöttünk hogy legyen meg az első szex. Amikor levettem a nadrágját és a boxeralsóját akkor a látványtól picit megijedtem, hogy ez hogyan fog bemenni. Kb. 19-20cm hosszú és vastag pénisze van. De szerencsére nagyon figyelmes volt, hosszú volt az előjáték így el tudtam lazulni. Nekem az elején így is meg volt a mejad szétszakadok érzés. Másnap is eléggé fájt a puncim tőle.

Mai napi tartó kapcsolat lett belőle.

26N

2021. márc. 8. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!