Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Kondi/uszoda öltöző, merevedés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kondi/uszoda öltöző, merevedés, volt ilyen élményetek?

Figyelt kérdés

Konditerembe járok és az egyik edzés után az öltözőben egy srác meztelenül, betonkemény farokkal járkált közöttünk.

Engem nem zavart, sőt, mivel van bennem biszex vonal izgatott is, de leginkább lenyűgözött a merészsége.

Nem zavarta egyáltalán a szitu, biztosan volt a srácban exhib hajlam is.

Veletek történt ilyen?

Hogyan reagáltál rá, illetve azok akik még az öltözőben voltak?

2020. jún. 15. 05:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
71%
Kondiban edzés után simán előfordulhat merevedés. Beindul az adrenalin és főleg a tesztoszteron szint emelkedik meg. Én is láttam már ilyet, sőt verte is ki csávó a zuhanyzóban. Nincs ebben semmi gáz ha merev a farka valakinek kondizás után.
2020. jún. 15. 06:24
 2/14 anonim ***** válasza:
73%
Nekem is volt már ilyen, de én igyekszem diszkrét lenni. Persze ha lenne még biszex srác ott akkor más lenne a helyzet.
2020. jún. 15. 06:47
 3/14 anonim ***** válasza:
88%
Fürdöbe már én is láttam merev farkat a zuhanyzóba, az enyém is felállt, nem történt semmi..
2020. jún. 15. 07:31
 4/14 anonim ***** válasza:
69%
en is mindig látok,söt mintha direkt jol ki is dugják,hogy lássák,,mondjuk nekem is feláll,de szinte mindig ha szappanozom a dakom
2020. jún. 15. 07:49
 5/14 anonim ***** válasza:
45%
Évek óta napi rendszerességgel járok öltözőkbe és még soha nem láttam kőmerev farkat. Pedig megnézem, kinek mi van..
2020. jún. 15. 08:27
 6/14 anonim ***** válasza:
70%
Nekem uszodában volt. A meleg víz ahogy végig foylt rajta izgatott. Egyszer meg egy srác ott verte előttem és direkt úgy időzített törölközéssel stb hogy együtt menjünk ki majd leszólított. Végül leszopott a WC-ben. A srác 19 én 16 voltam.
2020. jún. 15. 10:38
 7/14 anonim ***** válasza:
82%

Nem volt ilyen, elég illetlen dolog. Meztelenül vagyok, ha úgy alakul, de álló farokkal nem

20F

2020. jún. 15. 13:15
 8/14 anonim ***** válasza:
35%
Nem tudom, mit kell ilyen dolgokon leállni és erről kérdezgetni. Kondiba kondizni, uszodába úszni megyek. Hogy ki hogy járkál, mit csinál, rohadtul nem érdekel, nem is nézem a többeieket, mert nagyon nem érdekelnek. Furcsa, ha valaki uszodában vagy kondiban azt kezdi nézegetni, hogy ki hog hogyan járkál
2020. jún. 15. 16:14
 9/14 A kérdező kommentje:

8-as, nem a kondiban, vagy az uszodában, hanem az öltözőben ahol lengébbek a viszonyok.

Ezzel a logikával miért néznek meg az emberek az utcán szép csajokat és kigyúrt srácokat? Hiszen a járdán sétálni kell, nem pedig csajokat bámulni.

2020. jún. 15. 16:22
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Kondi után nálam is gyakori jelenség, hogy kőkemény a szerszám! Nem voltam soha szemérmes így nem zavar, aki nem akarja látni nem nézi, tajargatni nem szoktam végül is büszke is lehetek rá😉
2020. jún. 16. 04:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!