Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kondi/uszoda öltöző, merevedés, volt ilyen élményetek?
Konditerembe járok és az egyik edzés után az öltözőben egy srác meztelenül, betonkemény farokkal járkált közöttünk.
Engem nem zavart, sőt, mivel van bennem biszex vonal izgatott is, de leginkább lenyűgözött a merészsége.
Nem zavarta egyáltalán a szitu, biztosan volt a srácban exhib hajlam is.
Veletek történt ilyen?
Hogyan reagáltál rá, illetve azok akik még az öltözőben voltak?
1
közvetlen edzés után kezd emelkedni az adrenalin és atesztoszteron? ezt jó tudni ...
amúgy meg igen, én is láttam már nem egyszer h lementem a tusolóba és pont ott állt a srác álló dákesszal, ez kicsit se ritka, és olyan is volt h kiverte. nyilván nem a tusoló közepén, de azért sztem aki ott volt, tudta h éppen mit művel :)
Nekem is mindig merevedik, amikor kondi vagy uszoda öltözőben vagyok meztelenül.
Másokét is láttam már sokszor, nincs abban semmi.
Kiverni is kiszoktam ilyenkor, de ugyanúgy mások is. Volt, hogy két sráccal közösen vertük ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!