Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mire gondoltok, ha péniszképet kaptok váratlanul?
Minden esetben utáljátok érte a feladót?
Vagy azért ha tetszik amit láttok és éppen vágynátok is egy férfi társaságára, akkor imponál? De most teljesen őszintén.
Kort is kérek és hogy szüzek vagytok-e. (Igen, ez számít)
Köszönöm nektek a válaszokat! AZt leírnátok még, hogy előfordult-e már hogy benne voltatok ilyen képcserében? Nyilván nem első 10 perc után gondoltam, hanem ha már erősen vonzódtok a másik személyhez.
Kérem azt is leírni, hogy melyik válasz volt még a tiétek.
Vigyazz, puci, ez illegalis most mar. Zaklatas.
Normalisan az a menete, hogy ha a beszelgetes esetleg mehet ilyen iranyba, az illeto felmeztelen kepet kuld. Erre a no eszbekaphat, zavarja-e, vagy epp ellenkezoleg. Kozben lehet alsonadragos adoniszkodo kep. De minden esetben meg KELL kerdezni, szeretned latni? Na igy.
Egyszer voltam benne képcserében. Ő elküldte kéretlenül a farkát, én meg kerestem egy szaftos nőgyógyászos képet, mindenféle cuki nyavalyával.
Szerintem megegyezett a reakciónk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!